Rejs på sprogrejse til Middelavets ultimative solskinsø, Malta, i din sommerferie og lær engelsk

Programoverblik​

12 - 17 år​

Malta

20 lektioner pr. uge á 45 min.

Enkelt- eller dobbeltværelser

Helpension

Varighed:  2-5 uger

Ankomst og afrejse søndag

​En sprogskole med fantastiske faciliteter

Midt på hovedøen på Middelhavets ultimative solskinsø Malta, ligger denne sprogskole, hvor du sammen med andre unge med alverdens forskellige nationaliteter, kan få en sommer, du aldrig glemmer. Uden for sommer perioden, fungerer skolen som uddannelsesakademi på fuld tid, og skolens faciliteter er derfor virkelig gode og mange. Matriklen er over 58.000 kvm. På dem finder di blandt andet to fodboldbaner, teatersal, to gymnastiksale bl.a. udstyret til indendørs volleyball og basketball, yoga og fitness klasser, et rekreativt rum til bordfodbold, et udendørs grønt græsplæneområde, et naturligt skovområde med smuk udsigt over et gammelt slot, og et åbent område til bålaftener

Undervisningen
​Lærerne er dygtige og erfarne i at undervise i engelsk som 2. sprog, og de anvender nye og spændende undervisningsmetoder. Der er max. 10 elever pr. klasse og engelsksprogkurset består af 20 lektioners sprogundervisning á 45 minutter.

Indkvartering og pension

På skolens kollegium, kan du vælge at bo på et enkeltværelse eller et dobbeltværelse (begge med eget toilet og bad) med en anden, jævnaldrende elev af samme køn. Uanset hvad, så inkluderer opholdet altid helpension.


​Alt inkluderet

Programmet inkluderer blandt andet:

  • 20 ugentlige engelsklektioner á 45 minutter
  • Logi på enkelt- eller dobbeltværelse på skolens eget kollegium,
  • Helpension
  • Daglige sport- og fritidsaktiviteter
  • Ture til strand og vandland hver uge
  • Ugentlig ekskursion (for eksempel til Comino Island og Blue Lagoon)
  • Lufthavnstransfer mm. Det eneste, man ellers skal sørge for er flybilletter og evt. rejse- og sygeafbestillingsforsikringer – og lommepenge selvfølgelig.

En sprogskole med fantastiske faciliteter

Skolens faciliteter inkluderer blandt andet to fodboldbaner, teatersal, to gymnastiksale bl.a. udstyret til indendørs volleyball og basketball, yoga og fitness klasser, et rekreativt rum til bordfodbold, et udendørs grønt græsplæneområde, et naturligt skovområde med smuk udsigt over et gammelt slot, og et åbent område til bålaftener

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

Skolen er en stor afhegnet campus, hvor alle faciliteterne ligger.

Campen ligger ude på landet uden nævneværdige muligheder for indkøb, og derfor er der ingen årsag til færden på egen hånd uden for skolen, når man ikke er på tur. Derfor skal man være på campen, når man ikke er på de daglige udflugter. Her vil der dog være mulighed for at handle. Skolens matrikel er dog rigtig stor, og her vil man altså kunne gå ture.

​Det er ikke tilladt at konsumere eller besidde alkohol, når man er afsted.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Malta på de maltesiske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt