LÆR ENGELSK I MIAMI, USA

Voksen - sprogrejse (18+)

​Miami er en af USA's mest pulserende byer, med det tropiske blå vand, kridhvide sandstrande og tårnhøje palmer. Pastelfarvede, aerodynamiske former og neonlys - alt dette kombineret med fantastiske restauranter, et natteliv i verdensklasse, og de mest elegante designforretninger, gør Miami til et " must see".

​Miami er en by med fuld fart på, og hvert år bliver utallige turister lokket til byen pga. det altid gode vejr og de mange seværdigheder som Florida byder på.

Den berømte "Ocean Drive", som løber gennem det kendte Art Deco-distrikt i South Beach, er stedet, hvor man har mulighed for at se på den farverige vrimmel af turister, rige wannabees og kendisser, som alle slentrer ned af den måske mest berømte strandboulevard i verden. Alt i alt er Miami den perfekte destination for dig, der drømmer om en sprogrejse i solrige, eksklusive og pulserende rammer


​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen er én af de mest anerkendte og bedste privatskoler i Florida. Sprogskolen er beliggende ved South Beach og tre gader fra stranden, og et stenkast fra de mange restauranter og butikker. Sprogskolen har til huse i en smuk Art Deco-bygning, og kan tilbyde 18 store undervisningslokaler, alle med moderne multimediecenter, Wi-Fi, lounge-område, snack- og drikkeautomat, kaffemaskine og tagterrasse.

Undervisningen

Undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit engelskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Sprogskolen modtager studerende på alle engelskniveauer, fra begynder til meget avanceret niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Miami:​

  • ​​Vacation 'n Learn med 16 engelsklektioner pr. uge (ESTA)
  • Business-kursus på hold med max 5 elever, 15 timer/uge (ESTA)
  • 4 ugers engelskkursus (16 lekt./uge) + 8 ugers ufaglært praktik (ESTA)
  • ​Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge (studievisum F1)
  • ​​Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge (studievisum F1)
  • ​TOEFL Success med 20 lektioner pr. uge (studievisum F1)

Hver lektion har en varighed på 50 min. (OBS: Business-kurserne har hele timers undervisning, dvs. 60 min.)

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

ESTA-godkendelse eller studievisum

Hvad angår indrejse i USA, er det ikke være nødvendigt at ansøge om et studievisum, hvis sprogkurset ikke overskrider 18 timers undervisning pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette ​link​.​

​Vælger man et sprogkursus med mere end 18 timers undervisning per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Miami har du mulighed for at vælge følgende indlogeringsformer:

Værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad). Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.

​​Der vil være en max. transporttid til/fra sprogskolen på 50 minutter med offentlig transport.​

Delelejlighed:

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i delelejlighed med 1-2 andre sprogrejsedeltagere, som er tæt beliggende på både sprogskolen og stranden. Indlogeringen vil være uden forplejning men lejligheden vil være fuldt møbleret og indeholder køkken, bad, Wi-Fi, TV og fælles stue.

​Der vil være ugentligt rengøring inkluderet. Delelejlighederne henvender sig til den modne og uafhængige studerende.

Lejligheden er beliggende ca. 20 min gang fra/til sprogskolen.

Hostel:

Du kan vælge at blive indlogeret på hostel i 4-sengsværelse. Indlogeringen vil være inklusiv morgenmad. Der er fri adgang til mikroovn, swimmingpool og restaurant. Ligeledes er der Wi-Fi på værelserne og i fælleslokalerne. Denne indlogering henvender sig mest til de yngre, prisbevidste rejsende og egner sig bedst til kortere ophold.​

Der beregnes en køretid på 15 min i bus til sprogskolen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der vil hver uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som fx dans, volleyball, surfing, restaurantbesøg, festivaler og meget mere.

​I weekenderne vil der ofte være arrangeret en heldagsudflugt, således at man har mulighed for at besøge andre byer end Miami.

Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Aktiviteter og udflugter kan tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.​

Transfer-service

Ved ankomst til Miami eller Fort Lauderdale International Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Og det er ligeledes muligt med transfer til lufthavnen ved hjemrejse. Denne service skal tilkøbes ved booking.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.