Lær tysk i den historiske klosterby Bad Schussenried. Bad Schussenried er kendt for det utrogligt smukke kloster Schussenried fra 1183 og ligger mellem Ulm og Bodensøen ved floden Schussen.

Bad Schussenried er en historisk klosterby med 8.500 indbyggere beliggende i det smukke, idylliske bakkeland mellem Bodensøen og floderne Donau og Iller.

Skolen har til huse i et moderne kompleks beliggende mellem en dejlig park og et omfattende udendørs rekreationsområde. Studerende kan gå til centrum af Bad Schussenried på cirka fem minutter.

Bad Schussenried kan nemt og sikkert nås fra München lufthavn og Zürich lufthavn med Humboldt transferservice.​

Programoverblik​

14 - 17 år​

Bad Schussenried, Tyskland

30 lektioner pr. uge á 45 , inkl. sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2 - 6 uger

Ankomst søndag, afrejse på lørdag

Sprogskole for teenagers

Sprogskolen kombinerer klasseværelser, fritidsfaciliteter og kollegieværelser på ét sted og samme sted. Med plads til op til 300 elever fra hele verden er Bad Schussenried Tysklands største sprogskole til at studere tysk som fremmedsprog. 

Skolen er åben året rundt og har en utrolig infrastruktur, der giver både børn og teenagere mulighed for at dyrke utallige atletiske og rekreative aktiviteter, både indendørs og udendørs.

Hvad er inkluderet

Alle kurser inkluderer 30 lektioner, kursusmaterialer, boliger, helpension, 24-timers supervision, dagligt aktivitetsprogram, ugentlige udflugter (inklusive entre), vaskeservice og et certifikat ved afslutning af opholdet.

Undervisningen

Sprogkurserne for teenagere tilbydes som sommerkursus i Bad Schussenried. 

De intensive tyskkurser omfatter 30 lektioner af 45 minutter om ugen. ​ Sprogskolen har en høj læringsprogression, da undervisningen blandt andet er designet til elever, der planlægger at gå i skole i Tyskland på et senere tidspunkt, eller som gerne vil mærkbart forbedre deres faglige præstationer i tysktimerne i deres Danmark. Lektionerne er specielt strukturerede og designet til yngre og unge studerende. ​ 

Fritid

Bad Schussenried har mange sportsfaciliteter for unge atleter. Udover en stor idrætshal rummer skolen en stor indendørs swimmingpool med sauna og klatrevæg samt tilstødende indendørs tennisbaner. Udenfor har vi græsplæner, sportsbaner, badesø og mountainbikes til ture gennem de storslåede omgivelser.

Kunstnerspirer kan folde deres kreative vinger ud i et kunst- og kunsthåndværkslokaler samt i flere andre værksteder. Spil- og festlokaler (med bordfodbold, pool- og bordtennisborde) fuldender det varierede udvalg af muligheder og garanterer et interessant fritidsprogram.

Uanset vejret kan eleverne altid have det sjovt i deres fritid. Staben af supervisorer og facilitatorer vil sørge for, at alle vil føle sig inkluderet, og at det store udvalg af aktiviteter altid giver mulighed for at inkludere hver elev.

Aktivitetsprogram

Hver dag tilbyder skolen et attraktivt og varieret aktivitetsprogram med sport, leg eller kulturelle arrangementer i fritiden efter timen. Personalet på skolen vil altid opfordre og motivere eleverne til at deltage i aktiviteterne, da dette er rigtigt godt for at få alle integreret på skolen. Fritidsprogrammet er inkluderet i den samlede sprogskolepakke i Düsseldorf.

Nogle eksempler på fritidsaktiviteter:

Basketball, Håndværk, Beach volleyball, Billard, Diskotek, Fodbold, Grill, Klatring, Klaver, Mountainbikes, Sauna, Svømning (indendørs pool), Svømning (sø), Sportshal, Tennis (indendørs), Bordfodbold, Bordtennis, Volleyball.

Udflugter med skolen

Hver lørdag arrangerer og ledsager vores medarbejdere heldagsudflugter til attraktive destinationer. Hver onsdag vil vores elever have halvdagsudflugter til seværdigheder og interessante byer i regionen. Udflugterne og entréen er allerede inkluderet i kursusgebyret. Nogle af vores tilbud inkluderer:​

- München

- Stuttgart

- Ulm

- Alperne

- Augsburg

Bolig på skolen.

Eleverne på skolen bor i dobbeltværelser direkte på campus. Alle værelser har eget badeværelse samt balkon.

Hver elev bliver nøje udvalgt, der skal dele værelse med hinanden. Der sørges for at matche værelseskammerater, der har et sammenligneligt tysk sprogniveau og er af samme alder, men alligevel taler forskellige modersmål. På denne måde opfordrer vi dem til at tale og øve tysk med hinanden uden for klasseværelset. Drenge og piger er indkvarteret separat.

Vi serverer tre måltider om dagen (morgenmad, frokost og aftensmad) i skolens spisesal. Skolens køkkenpersonale tilbyder en varieret og sund kost og laver alle måltider friske hver dag. En frugtkurv er tilgængelig hele dagen.

Vaskeservice tilbydes dagligt til alle studerende gratis for deres personlige vasketøj. Sengelinned og håndklæder vil blive leveret og skiftet regelmæssigt.

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen og skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. 

Der vil altid være overvågning døgnet rundt, både under udflugterne og under hele forløbet. Alle elever forventes at deltage i alle timer, måltider og planlagte aktiviteter og udflugter.

Transfer-service

Ved ankomst til München eller Zürich lufthavn er det muligt at booke transfer fra og til lufthavnen. Har man booket transfer, vil skolen transportere dig til dit campus, hvor du skal bo, det samme gælder ved hjemrejse, har du booket transfer på hjemrejsen, vil skolen køre dig til en af de to lufthavnen og sørge for du kommer igennem check-in og godt afsted. 

​​

I sprogrejsen til Lindenberg er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service, kan tilkøbes

  • Indlogering i delt dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard tyskkurser med 30 lektioner á 45 min. 

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (weekend)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst på skolen

Indrej​se

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

​Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.​

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt