​Tysk sommerkurser for teenagere i storbyen Köln. Med udsigt til den berømte Kölnerdom, ligger skolen på den østlige bred af Rhinen.

Köln, der ligger ved bredden af Rhinen og med en befolkning på over 1 million, er den fjerdestørste by i Tyskland. Den imponerende Kölnerdom, den største gotiske kirke i Nordeuropa, er et UNESCOs verdensarvssted og byens vartegn.

Köln er kendt for sin muntre, kosmopolitiske og tolerante ånd. Om sommeren byder den på et stort udvalg af koncerter, operaer, dramaer, musicals og udendørsarrangementer, og Rhinen lokker besøgende til at gå vandreture, cykelture eller sejlture langs dens snoede bane. Lær mere om vores tyske sommerprogram i Köln!​

Programoverblik​

15 - 18 år​

Köln, Tyskland

30 lektioner pr. uge á 45 , inkl. sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2 - 6 uger

Ankomst søndag, afrejse på lørdag

Sprogskole i fantastiske omgivelser.
Sprogskolen i  Köln  Deutz-distriktet, på den østlige bred af Rhinen, lige på den anden side af floden fra hovedbanegården og med udsigt til den berømte Kölnerdom. Vores sprogskolen byder på moderne udstyr og faciliteter af høj kvalitet i en rolig, men central beliggenhed.

Undervisningen afholdes i de attraktive og lyse seminarlokaler på vandrerhjemmet, som alle er udstyret med den nyeste teknologi. Da vores studerende har til huse i den samme bygning, hvor de har deres klasser, kan de bekvemt gå dertil fra deres værelser uden at skulle forlade lokalerne. 

Skolens faciliteter.

- Badminton

- Basketball 

- Billard 

- Fodbold 

- Cykler

- Karaoke 

- Slackline 

- Bordfodbold 

- Bordtennis 

- Volleyball

Ud over ovenstående tilbyder skolen også en lang række fritidsaktiviteter både indendørs og udendørs. 

Undervisningen.

Sprogkurserne for unge og teenagere tilbydes som sommerkurser i Köln. 

Sommerkurset omfatter 30 lektioner af 45 minutter om ugen. ​ Sprogskolen har en høj læringsprogression, da undervisningen blandt andet er designet til elever, der planlægger at gå i skole i Tyskland på et senere tidspunkt, eller som gerne vil mærkbart forbedre deres faglige præstationer i tysktimerne i deres Danmark. Lektionerne er specielt strukturerede og designet til yngre og unge studerende. ​ 

Fritid på skolen

På grund af skolens centrale beliggenhed inden for nem gåafstand fra alle større seværdigheder i centrum, er skole og campus det perfekte udgangspunkt for alle dem, der ønsker at udforske Köln. Campus ligger og et behageligt og roligt sted, hvor man nemt kan slappe af og hygge med de andre elever efter en god eftermiddag i byen. Der vil løbende tilbyde cykelture på vores skoleejede mountainbikes.

Bolig på skolen

Eleverne bor i komfortable, moderne dobbeltværelser med eget badeværelse.

Hver elev bliver nøje udvalgt, der skal dele værelse med hinanden. Vi sørger for at matche værelseskammerater, der har et sammenligneligt tysk sprogniveau og er af samme alder, men alligevel taler forskellige modersmål. På denne måde opfordrer vi dem til at tale og øve tysk med hinanden uden for klasseværelset. Drenge og piger er indkvarteret separat.

Eleverne får tre måltider om dagen (morgenmad, frokost og aftensmad).

Til eleverne har eget møntvaskemaskiner og tørretumblere på Campus. Sengelinned og håndklæder vil blive leveret og skiftet regelmæssigt.

Aktivitetsprogram

Hver dag tilbyder vi et attraktivt og varieret aktivitetsprogram med sport, leg eller kulturelle arrangementer til fritiden efter timen. Vores personale vil opmuntre og motivere eleverne til at deltage i aktiviteterne. Dette fritidsprogram er inkluderet i studieafgifterne.
​​

Følgende fritidsaktiviteter tilbydes

Badminton, Basketball, Billard, Brætspil, Fodbold, Cykelture, Karaoke, Slackline, Museer, Festlokale, Svømning, Byrundture, Bordfodbold, Bordtennis, Volleyball

*ikke inkluderet i kursusgebyret​ ​ 

Udflugter med skolen

Hver lørdag arrangerer og ledsager vores medarbejdere heldagsudflugter til attraktive destinationer. Hver onsdag vil vores elever have halvdagsudflugter til seværdigheder og interessante byer i regionen. Udflugterne og entréen er allerede inkluderet i kursusgebyret. Nogle af vores tilbud inkluderer:

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen og skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner.
​​

Transfer-service

Ved ankomst til, Köln lufthavn er det muligt at booke transfer fra og til lufthavnen. Har man booket transfer vil skolen transportere dig til dit campus, hvor du skal bo, det samme gælder ved hjemrejse, har du booket transfer på hjemrejsen, vil skolen køre dig til en af de to lufthavne hvor du har billet til og sørge for du kommer igennem check-in og godt afsted. 

​​

I sprogrejsen til Lindenberg er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service, kan tilkøbes

  • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard tyskkurser med 30 lektioner á 45 min.

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (weekend)
  • 1 halvdagsekskursion pr. uge (onsdag)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst på skolen

Indrej​se

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

​Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.​

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt