Brug noget af din sommerferie i en af Tysklands største og flotteste byer München, og bo på et slot fra 1843.

Denne sprogskole lidt syd for München centrum er virkelig spektakulær. 

Du lærer tysk på et middelalderligt slot, fra 1843. Slottet ligger i det sydlige centrum af München, ved bredden af floden Isar.  

Slottet ligger ved München by, ca 10 km syd for byens centrum (15 minutters togtur til byens centrum), i et velhavende boligkvarter, omgivet af en enorm park lige ved siden af floden Isar​.

Programoverblik​

14 - 17 år​

München Castle

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

Lær tysk på et slot lidt syd for München.

Lidt udenfor den smukke, livlige, tyske storby, har du muligheden for at bo og lærer eller forbedre dit tyske sprog på en hel unik sprogskole, der er et gammelt slot. Her vil du sammen med andre unge fra forskellige nationaliteter, få en sommer, du aldrig glemmer. ​ 

Sprogskolen er et gammelt slot fra 1843, der er blevet renoveret til at imødekomme nutidens krav og standarder. Placeret i den velhavende del af München, ca. 10 km. fra centrum (15 min med tog) ligger skolen omgivet af en stor park hvor der er rigeligt med plads til rekreative spil, hygge og sjov, samt en floden Isar hvor man har muligheden for at bade. Yderligere er der masser af aktiviteter så som bowlingbane, minigolf, volleyball, pool bord, bordtennis mm. Der vil også være mulighed for at rafte på floden Isar.

Undervisningen

​Denne sprogrejse inkluderer et tysk sprogkursus med 20 tysklektioner pr. uge a 45 min. Dygtige, uddannede undervisere, der har tysk som modersmål, står for dette tyske sprogkursus.


Inden afrejse tager du en tysk sprogtest, som placerer dig i en klasse med elever, der har samme niveau som dig, så du får mest mulig ud af sprogkurset.

Indlogering og forplejning

Du vil blive indlogeret på sprogskolens on-campus kollegium i et 4 til 5-sengsværelse med eget bad. Du vil dele værelse med en anden international studerende af samme køn (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge). Rejser du med en ven/veninde, kan I anmode om at bo på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Denne sprogrejse til München Castle er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens cafeteria, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.​

Regler og opsyn

​Det er obligatorisk at deltage i alle aktiviteterne, medmindre man er syg. Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter, og der er personale på campen 24/7. I forbindelse med ekskursionerne får du mulighed for at færdes i små grupper uden opsyn, det kræver dog, at du har fået tilladelse fra din forældre på forhånd. De unge skal være på deres værelser senest klokken 22.00 hver aften.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogrejsen er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende eftermiddagsaktiviteter hver dag.

Inkluderet i programprisen er 1 ugentlig heldagsekskursion, og 1 halvdagsekskursion. Disse kan blandt andet gå til forskellge interesse punkter og seværdigheder i München (Olympiapark, englischer park, hofbräuhaus osv). 

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet, som fx filmaften, spil, beach volley, barbecue i haven, disko, havefest osv. Der er arrangeret 2 aktiviteter dagligt.

Transfer-service

Ved ankomst til München Lufthavn, München eller Togstation kan du tilkøbe at blive afhentet af én privatchauffør, der vil bringe dig til logiet, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Berlin Vest er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i 2-sengsværelse med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Niveautest ved ankomst og kursusbevis ved afslutning
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion hver lørdag

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt