​Hvis du vil blive bedre til engelsk, så er en sprogrejse til Bournemouth, England, hvor du får undervisning med andre unge fra hele verden, en fantastisk idé.

Programoverblik​

14-17 år

Bournemouth, England​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller værtsfamilie

Helpension

Varighed: 1-5 uger

Ankomst/afrejse: Søndag/Søndag

Sprogskolen i Bournemouth, England

Denne sprogrejse foregår i det centrale Bournemouth på en sprogskole, der har eksisteret i over 60 år og derfor har undervist et utal af unge og voksne i engelsk. Sprogrejsen og sprogkurset finder sted på sprogskolen, der på trods af sit klassiske ydre, har moderne og indbydende faciliteter, og klasselokalerne ligger kun cirka 10-15 minutters gang fra de anvendte kollegieværelser. Så alt er praktisk samlet inden for et lille område i den smykke kystby, Bourmenmouth. Alle klasselokaler er moderne og veludstyrede med dataprojektorer.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

​Dette engelsksprogkursus på sprogskolen i Bournemouth, England er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der er max. 15 elever på hvert hold. Sprogkurset i engelsk, du får omfatter 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning

Du har to mulgiheder for inlogering i på denne sprogrejse til Bournemouth, kollegium eller værtsfamilie, og begge inkluderer helpension.

Kollegium
​Du blive indlogeret i et af sprogskolens to kollegier, der ligger blot 10-15 minutters gang fra sprogskolen.  Der er også vaskefaciliteter og fællesrum på kollegiet. Dine måltider nyder du på kollegiets cafeterie. På kollegiet vil der være fællesfaciliteter i form af køkken, opholdsrum, mm. Du vil blive indlogeret på et enkeltværelse og dele badeværelse samt køkken med andre indlogerede.​ Du skal selv have håndklæder med, men ikke sengetøj. Der findes ligeledes en møntvaskemaskine på stedet. Ensuite er også en mulighed, dog til en højere pris.


Værtsfamilie

Du kan også vælge at bo hos en lokal værtsfamilie. Her vil du skulle dele et dobbelt værelse med ena den elev fra sprogskolen (af samme køn, og ikke fra Skandinavien). Værtsfamilien vil maks. bo 15 min med offentlig trasport fra skolen. Morgenmad og aftenssmad vil du nyde sammen med værtsfamilien, mens du har mulighed for at tage frokost med i skolen.

Regler og opsyn

​Programmet er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar, da eleverne gerne må navigere rundt i Bournemouth på egen hånd. Der er dog 24 timers opsyn på kollegiet og man kan få kontakt med personalet til enhver tid. 

Aktiviteter og ekskursioner​ i og omkring Bournemouth, England

​I Bournemouth er der ligeledes inkluderet et aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale og kulturelle aktiviteter. Derudover arrangeres der 3-4 halvdagsekskursioner pr. uge, som kan b.la. kan gå til: Salisbury og Stonehenge, New Forest Poole Quay og old town, Corfe Castle og Swanage, Weymouth, Winchester, og Christchurch.

Der er inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder som fx Bath, Oxford, Brighton, Portsmouth, London, Windsor, mm.

​Du vil også kunne tilkøbe ekstra aktiviteter, når først du er ankommet.

​​

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til London Heathrow, eller London​ Gatwick lufthavn vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-21.

Transfer vælges og tilkøbes via vores prisberegner/tilmelding.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

​​

I sprogrejsen til Bournemouth er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i international, niveauopdelt klasse (med max 15 elever per hold)

  • Indlogering på sprogskolens  kollegium i enkeltværelse eller dobbeltværelse med helpension ELLER dobbeltværelse hos lokal værtsfamilie med helpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Kursusbevis ved afslutning

  • 1 heldagsekskursion om ugen

  • 3-4 halvdagsekskursioner pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter

  • Undervisningsmaterialer

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt