​Valencia, er en mellemstor by beliggende ved Spaniens Middelhavskystog, har noget for enhver smag.

Du vil opdage en moderne by fyldt med kultur og historie, fantastiske strande og en afslappet, venlig stemning. Det er den perfekte by for teenagere studerende, da den er både nem, sjov og sikker at bevæge sig rundt i.

Programoverblik​

14 - 17 år​

Valencia, Spanien

Sprogkursus: 15 lektioner á 45 min. pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller værtsfamilie​

Helpension​

Varighed: 1-9 uger

Ankomst søndage - Afrejse lørdage

Sprogskolen i Valencia, Spanien

Sprogskolen i Valencia modtager hver eneste sommer unge sprogrejsestuderende fra hele verden. Det er en populær skole med mere end 30 års erfaring i at undervise internationale unge i spansk.

Densmukke skole ligger i historiske Palacio de los Fernández de Córdova bygning dybt i hjertet afValencias gamle bydel omgivet af historieog kultur. Ejendommen er over 150 år gammel, men er blevet omhyggeligt renoveret, så den reflekterer sprogskolens egen vision af en sprogskole i det 21. århundrede, som komplimenterer det historsiek med det morderne. Sprogskolen er placeret lige hvor den 11 århundredes arabiske bymure stod ogstadig en stor del af dem er blevet inde bygningen, der trænger igennem skolen og komme ind i klasseværelserne, skabeen atmosfære af historie og mystik. Med 2100 kvadratmeter og 28 klasseværelser med interaktive tavler, en studentercafé med læseplads, to terrasser med frugttræer og en taghave til at nyde smukt valenciansk vejr året rundt, er skolens facilieter blandt de bedste.

Undervisningen

Det spanske sprogkursus på sprogskolen i Valencia, Spanien er af høj kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. På denne sprogrejse er der inkluderet 15 spansklektioner á 50 minutter pr. uge. Undervisningen finder sted mellem 09:30 og 13:20, hvorefter der vil være planlagte aktiviteter. Der vil maks. være 10 elever i en klasse, men gennemsnittet er kun 6.
​​

Indlogering og forplejning

I Valencia bliver du enten blive indlogeret på sprogskolens kollegium i et værelse med 2, 3, eller 4 sovepladser, eller hos en lokal værtsfamilie i et dobbeltværelse Kollegiet ligger 2 km, eller 20 minutter gang, fra sprogskolen, mens væertfamilierne kan bo op til 25 minutter fra sprogskolen med offentlig transport. Du vil skulle dele værelse med en eller flere internationale elever (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Der er inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider påkollegiet eller hos værtsfamilien, medmindre I er på udflugt, i hvilket fald det vil være en madpakke

Aktiviteter og e​kskursioner​ i og omkring Valencia, Spanien

I sprogrejsen til Valencia er der inkluderet et stort aktivitetsprogram med spændende, sociale aktiviteter hver eftermiddag. Disse aktiviteter omfatter besøg på museer, cykel- og gåture i Valencia, sportsaktiviteter, indkøbsture, bowling, grillaften, filmaften, strandspil, madlavningskurser, diskoaften, talent show og meget mere. 

Derudover er der hver lørdag planlagt en heldagsekskursion, som bl.a. kan gå til  et vandland, Benicassim Sagunto, Játiva Peñíscola, Javea, Altea, Alicante, Madrid  og Barcelona

Regler og opsyn

Du må gerne færdes på egen hånd i Valencia i din fritid mellem 13.30 - 19.30 og på de arrangerede ekskursioner får man også tid på egen hånd, som regel 1-2 timer, hvor man herefter mødes med gruppen igen. Sprogskolens elever skal være på deres værelser senest 22.30. 16-17-årige kan dog med en skriftlig tilladelse fra deres forældre få lov til at være senere ude.

Transfer

Ved ankomst til Valencia Lufthavn vil du blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Valencia, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse til Valencia skal helst ske i tidsrummet 9-20.

Indrejse og COVID

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Spanien på de spanske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Valncia, Spanien er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Valencia Lufthavn
  • ​Niveautest ved ankomst

  • Indlogering på sprogskolens kollegium dobbeltværelse med helpension

  • Undervisningsmaterialer

  • Spansk sprogkursus med 15 lektioner á 50 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt