Nu har du muligheden for at lære spansk på en af de kanariske øer, nemlig Gran Canaria.

Når du tænker på at lære et nyt sprog eller udforske en ny kultur, kan mange forskellige muligheder dukke op. Ved at vælge et sprogkursus på Gran Canaria i Las Palmas er du garanteret en spændende oplevelse på en fantastisk ø i Atlanterhavet, der flyder over med kosmopolitisk atmosfære i Las Palmas, historie, kultur og varme temperaturer året rundt.​

Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria og den mest befolkede by på De Kanariske Øer. Det er en af hovedattraktionerne i Europa takket være dens lækre lokale gastronomi, dens venlighed, dens gyldne strande og dens uendelige solskin. Gran Canaria er i sandhed et "miniaturekontinent", et unikt træk ved øen, der har fået UNESCO til at erklære over 40 % af sit økosystem for et verdensbiosfærereservat.

Gran Canaria, en ø med kontraster med et spektakulært landskab, der skiller sig ud for sin rigdom af naturlig skønhed, sine mikroklimaer og sit unikke geografiske terræn.

Der er 60 kilometer strande langs Atlanterhavet, hver af dem med sine egne særlige naturtræk, hver af dem velsignet med et privilegeret forårslignende klima 365 dage om året.

Programoverblik​

12 - 18 år​

Gran Canaria, Spanien

20 lektioner pr. uge, inklusive sociale aktiviteter og ekskursioner

3- og 4-stjernet hotel indkvartering

Helpension

Varighed: 1, 2, 3 eller 4 uger

Ankomst på lørdag

Afrejse på lørdage

Sprogskolen på Gran Canaria, Spanien

Skolen på Gran Canaria er med mange års erfaring i uddannelsesverdenen, dannet af et lidenskabeligt team af fagfolk, der formidler deres undervisningsfilosofi i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria.

Sprogprogrammerne er rettet mod enhver studerende, der ønsker at lære  spansk på første hånd. Du vil være i stand til at udforske kulturen, mens du bor på en ø med meget at byde på! Vi tilbyder intensive programmer, der tilpasser sig de specifikke behov for alle aldersgrupper.

Undervisningen

​​Undervisning på dette spanskkursus på Gran Canaria, Spanien finder sted på alle hverdage fra 09:30 til 13:00, og aktivitetsprogrammet finder sted om eftermiddagen efter frokost.​ Selve undervisningen finder sted på små, internationale, niveauopdelte hold med maks 15 elever per klasse. Elevens spanskniveau vil blive testet, og eleven vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til elevens niveau. Med dette sprogkursus i spansk vil du modtage 20 spansklektioner a 45 min. pr. uge. 

Indlogering og forplejning

Alle elever bliver indlogeret på et 3- eller 4-stjernet hotel. De studerende vil blive indkvarteret i delte værelser (2-3 studerende pr. værelse). Hvert værelse har Wi-Fi og et badeværelse med toilet. 

Begge hoteller ligger i byens centrum få meter fra skolen og Las Canteras-stranden.

Alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad) indtages på et hotellet. På dage med heldagsudflugter vil der blive lavet madpakker som eleverne for med på turen. 

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogskolen på Gran Canaria, Spanien er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale aktiviteter. Der vil være arrangeret sociale aktiviteter om eftermiddagen, som fx sightseeing, surf undervisning, sport, bådtur, strandture, hiking, vandland, besøg på Anfi del Mar & Puerto Rico beach resort samt kulturelle besøg og meget andet.​​ 

Den brede vifte af aktiviteter er samtidigt med til at supplere læringsoplevelsen.

Ved 2 ugers kurset er der indlagt 4 heldagsudflugter omkring de mest besøgte og emblematiske steder og 8 halvdagsudflugter inklusive kulturmuseer, byrundture og surfing.

Regler og opsyn

Programmet på sprogrejsen til Gran Canaria, Spanien er egnet til de helt unge samt ældre teenagere. Alle elever er under 24 timers opsyn, og i forbindelse med ekskursionerne får de mulighed for at færdes i små grupper uden opsyn, det kræver dog, at eleven har fået tilladelse fra sine forældre på forhånd. 

Transfer-service

Ved ankomst til Las Palmas Lufthavn bliver eleven afhentet af sprogskolen, som vil bringe elev frem til skole og logi, samt ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Denne service er inklusiv i opholdet, og derved uden merberegning. Ankomst og afrejse må gerne ske i tidsrummet 9-19.​

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Spanien på de spanske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Malaga er følgende inkluderet​

  • Eurostudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen​
  • Indlogering på sprogskolens tilknyttede 3- og  4-stjernet hotel i 2 til 3 sengs værelser

  • Niveautest

  • Undervisningsmaterialer

  • Sprogkursus med 20 spansklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Formiddags- og aftenaktiviteter ​

  • Kursusbevis ved afslutning​

  • Ekskursioner

  • Transfer til og fra lufthavn

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt