​Vil du på sprogskole i spanien? Hvorfor så ikke vælge Costa del sol?

​​Málaga er beliggende på Spaniens sydkyst i det område, der kaldes Andalusien. Her finder man det, som de fleste forstår ved det rigtige Spanien: flamenco, de hvide landsbyer, arabiske paladser, blå himmel, smukke farvestrålende bouganvillas, historiske byer, solbadede strande og selvfølgelig den lidenskab, hvormed det andalusiske folk nyder livet.

Málaga’s historiske bycentrum med de snoede gader, hundredvis af tapasbarer og restauranter er med til at fastholde den totale spanske atmosfære. Katedralen og den arabiske borg er en del af den rige arkitektoniske arv. Picasso er født i byen, og der er åbnet et museum til ære for ham midt i det historiske bycentrum.

Derudover findes der utallige kunstgallerier, biografer og musiksteder til den kunst interesserede. Málaga er desuden udstyret med en stor international lufthavn, som gør det til et ideelt udgangspunkt for besøg til steder som Granada, Sevilla, Córdoba og Ronda. De nævnte steder kan nås på et par timer med Málaga som udgangspunkt.


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen i Malaga, Spanien

Skolen er grundlagt i 1971, og den er anerkendt og præmieret som én af de bedste private sprogskoler i Spanien. Skolen er beliggende i et stille område af Málaga med en flot udsigt over havet. Der er 25 veludstyrede klasselokaler, multimediecenter, videorum, biograf, dansestudie, restaurant, bar, solterrasse og swimmingpool og stranden er kun 15 minutter derfra i gåafstand. Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig, og den har flere gange vundet den fornemme pris som "Spaniens bedste sprogskole". Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler på det spanske marked.

Undervisningen

Selve sprogkurset i spansk finder sted i små, intensive, internationale, niveauopdelte hold. Ens spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og man vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. På denne 50+ sprogrejse i Málaga er der inkluderet 15 spansklektioner pr. uge á 50 minutters varighed.

Indlogering og forplejning

​På denne sprogrejse vil du blive indlogeret på sprogskolens flotte kollegium i enkeltværelse, der er beliggende på samme campus som selve sprogskolen. Dette giver en unik mulighed for at være i det hyggelige studiemiljø under hele ens ophold. Sprogskolens kollegium er af meget høj standard, og her kan man blandt andet benytte sprogskolens swimmingpool. ​

På denne sprogrejse til Malaga er det muligt at tilkøbe forplejning. Du kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller helpension. Måltiderne vil blive serveret i sprogskolens hyggelige restaurant, der er beliggende samme sted som sprogskolen.

Aktiviteter og ekskursioner​

På denne 50+ rejse er der fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen fra kl. 8.30 - 11.20 og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt er henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed at øve dit spanske. ​

​Transfer-service

Ved ankomst til Málaga Lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmeldingen til sprogskolen.

Rejseperioder

Der er fastlagte startdatoer for dette program. Du kan vælge mellem at være afsted 2 eller 4 uger. 

Du kan i 2024 rejse i følgende perioder:
Startdato for nybegynder i spansk markeret med*


Februar: 05*, 12, 19*, 26.

Marts: 04*, 11, 18*, 25*.
​April: 01*, 08, 15*, 22, 29*.
​Maj: 04, 13*, 20, 27*.
​September: 02*, 09, 16*, 23, 30*.
​Oktober: 07, 14*, 21, 28*.

November: 04, 11,* 18, 25*.

​​Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Spanien på de spanske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Malaga er følgende inkluderet:

  • ​Eurostudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • ​Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • ​50+ Spanskkursus med 15 lektioner á 50 minutters varighed pr. uge​
  • ​50+ Aktiviteter og ekskursioner mandag til fredag​
  • ​1 heldagsekskursion i weekend til fx​ Nerja​
  • ​Indlogering på kollegium i enkeltværelse

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt