​Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig.

​Mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og et utroligt inspirerende kulturliv.

Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt "Villa d' Art". Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.​​ 

Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse.

Programoverblik​

12 - 16 år​

Montpellier​

20 fransk lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller værtsfamilier

Helpension

Varighed: 2-8 uger

Ankomst på søndage - Afrejse på lørdage

Sprogskolen i Montpellier, Frankrig

Sprogskolen i Montpellier er statsanerkendt i Frankrig, og ahr mere end 20 års erfaring, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Med en placering i hjertet af Montpellier, byder denne skole på 10 moderne undervisningslokaler med interaktive tavler. Undervisningen foregår i en moderne bygning, med tilhørende gårdhave, hvor de studerende har mulighed for at nyde pauserne i løbet af dagen. Skolen råder også over en kantine, hvor der serveres frokost hver dag. Skolen modtager hver sommer unge internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Montpellier er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er maks. 15 elever i hver klasse, hvilket gør, at undervisningen har fokus på hver enkelt elev. ​Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. 

Indlogering og forplejning

I Montpellier kan du vælge mellem to indlogeringsmuligheder:

Lokal værtsfamilie

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med mindre end 30 minutters transport til/fra sprogskolen. ​​​Du vil blive indlogeret i et enkelt*- eller dobbeltværelse. Morgen- og aftensmad spises sammen med værtsfamilien, frokost serveres på sprogskolen. På weekendekskursioner bliver der sørget for madpakker. 

*afhænger af tilgængelighed

Kollegium

Er du mellem 14-16 år, kan du også vælge at bo på skolens kollegium. Her vil du blive indlogeret i et enkelt- eller dobbeltværelse. Hvert værelse har eget bad og toilet. Derudover er der et fællesområde, hvor du kan socialisere med andre studerende. Der bor sprogskole personale på kollegiet hele sommeren, så det vil altid være muligt at finde en voksen, hvis du har nogle spørgsmål. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres enten på sprogskolen, som ligger i kort afstand fra kollegiet eller på en lokal cafe eller restaurant. På weekendekskursioner bliver der sørget for madpakker.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I Montpellier er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at der vil foregå spændende sociale aktiviteter uden for undervisningstiden. Sprogskolen arrangerer aktiviteter hver dag, så der er rig mulighed for at have det sjovt, samtidig med du øver dig på det franske. Aktiviteterne kan fx være byvandring, volleyball ved stranden, andre sportsaktiviteter, temaaftener, diskoaften og meget mere.

I Montpellier er der hver uge en heldagsudflugt. Disse er inkluderet i din sprogrejse, hvis du er afsted i mindst 2 uger. Udflugterne vil ofte være i weekenden, og kan fx gå til Avignon, La Camrague, The Grotte des Demoiselles eller The Pont du Gard. 

Regler og opsyn

Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter. Efter endt aktivitet skal de unge direkte hjem til værtsfamilien eller tilbage på kollegiet. Skolen stræber efter at der altid bor to elever hos en værtsfamilie, så de unge kan følges hjem. Efter aftenaktiviteter bliver man hentet af sin værtsfamilie, og bor man på skolens kollegium følges man med en aktivitetsleder der også bor på kollegiet.

Transfer-service

​Det er muligt at bestille transfer-service hos sprogskolen, hvilket indebærer at du ved ankomst til Montpellier lufthavn vil blive hentet af en fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal helst ske i tidsrummet 13-18, og afrejse mellem 9-18.

Indrejse og COVID

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Frankrig på de franske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Montpellier er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering hos værtsfamilie eller på kollegium med helpension
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard franskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (ved min. 2 ugers ophold)
  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt