Spanien

Cádiz

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 150.000 indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Cádiz regnes for at være Europas ældste, endnu eksisterende by
  • Eurostudy anbefaler: Besøg Torre Tavira, og nyd udsigten!
  • Det skal du spise i Cádiz: Med sin placering ud til Atlanterhavet, er Cádiz et fremragende sted at nyde alt godt fra havet. På en af byens mange små og hyggelige tapasbarer er østers et must!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Cádiz

Cádiz - Spansk charme når det er bedst

​Cádiz er én af de smukkeste og hyggeligste spanske byer med en historie, som strækker sig tilbage til år 1.100 f. kr. Nyd en gåtur gennem de elegante torve og gader i byen, nyd den spanske atmosfære og bare slap af. En ægte spansk, uspoleret perle! Cádiz har en gennemsnitstemperatur på 19 grader og mere end 3.100 solskinstimer om året. Disse timer kan med stor fordel nydes på Cádiz’s imponerende 10 km lange hvide sandstrande, som er kendt som nogle af de smukkeste strande i Spanien. Cádiz er efter spanske forhold en lille by med kun 150.000 indbyggere, hvilket skaber en tryg og sikker atmosfære, og med næsten alt i gå-afstand. Mange andre spansker byer er blevet ødelagt af masseturisme, men denne perle er en undtagelse. 

Vil man opleve ægte spansk gastronomi, kultur, Europas flotteste sandstrande, så er Cádiz det helt rigtige sted at tage til!


Sprogskolerne i Cádiz

Vi arbejder med to forskellige sprogskoler i Cádiz:

Sprogskolen til Young-deltagere:

Sprogskolen ligger meget tæt på havet, der er meget vigtig for befolkningen i Cádiz. Lige overfor skolen ligger Bar Acacias, der er en af de mest populære i byen. Her mødes både studerende og lokalbefolkning til en typisk morgenmad. Stemningen er god og priserne er yderst rimelig. Tilbage på selve skolen er her wi-fi, et studierum og et sproglab. Sprogskolen er en del af en organisation, der har været førende indenfor udvikling af sprogundervisning i spansk i Spanien i de sidste 25 år.

Sprogskolen til 50+ deltagere:

Sprogskolen er beliggende i den gamle og hyggelige bydel i Cádiz, ca. 20 minutters gang fra byens tog- og busstation, og 5 minutters gang fra stranden. Området byder på et utal af tapasbarer og caféer, hvor man kan nyde denne fantastiske bydel. Skolen har til huse i en traditionel bygning i 3 etager med front ud til et hyggeligt og stemningsfuldt torv, hvor pauserne med stor fornøjelse kan tilbringes.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.