Berig dit liv med en helt unik oplevelse med en sprogrejse til smukke Brisbane i Australien. Oplev den fantastiske by og ikke mindst natur som Brisbane er omgivet af.

Brisbane er det ideelle sted at lære engelsk i Australien – en solrig by med nem adgang både til fantastiske strande og spektakulære landskaber, og hvor forretning, underholdning og kultur trives. 

Med en førsteklasses central beliggenhed i denne internationale by, giver sprogskolen i Brisbane dig nem adgang til alle butikker, restauranter og underholdningsmuligheder i Queenslands største by.​

Programoverblik​

Fra 18 år​

Brisbane​

20, 24 eller 30 engelsk lektioner pr. uge

Guesthouse eller værtsfamilie

B&B eller ​halvpension (Halvpension kun ved værtsfamilie)

Varighed: 1 til 50 uger

Ankomst søndag afrejse Lørdag

Sprogskolen i Brisbane, Australien

​Sprogskolen er beliggende i hjertet af byen, tæt på offentlig transport, restauranter og butikker. Det eksklusive Queen Street Mall, den botaniske have ved floden og finans- og detaildistrikterne er alle inden for rækkevidde. 

Skolens faciliteter inkluderer behagelige klasseværelser med aircondition, en rummelig elevlounge, et selvstudierum med gratis trådløs internetadgang og rigelige læringsmuligheder til at studerer engelsk. 

Skolen tilbyder også IELTS- og Cambridge-eksamensforberedende kurser samt mere generelle ESL-programmer. Uanset om du læser til eksamen eller lærer generel engelsk til dagligdagen, og er afsted for at kombinere engelskundervisning med oplevelser, er skolens lærere altid venlige og klar til at hjælpe.

Hvorfor skolen i Brisbane?

Beliggenhed

Fremragende central beliggenhed. Skolen i Brisbane ligger i Sunshine State med 216 solskinsdage!

Aktiviteter

Spændende ugentligt socialt program designet til at introducere dig til byen, landet og dine medstuderende og ikke mindst supplere din engelskundervisning. Skolens sociale program aktiviteter ledes alle af skolens kvalificerede undervisere.

Underviserne

Lærerne er nøje udvalgt for at sikre, at du har en fuld kvalificeret, erfaren, venlig og hjælpsom hånd til at guide dig gennem dine studier.

Value & pris

Sprogskole for den bedste pris. Skolen i Brisbane er kendt for at levere et fremragende akademisk og socialt program til rimelige priser.
​Her er kvalitet i centrum.

Velfærd på skolen

Skolen har elevpleje i højsædet. Med ugentlige møder med studievejlederen eller skolens velfærdsansvarlige, såvel som almindelige studieklubber og grammatiklærer, giver det eleverne mulighed for faglig og personlig støtte udenfor klasseværelset.

Faciliteter på skolen

 • 7 moderne klasseværelser

 • Maksimal klassestørrelse 18 elever

 • Adgang til bibliotek og studie materiale

 • Interaktive lektioner

 • Gratis WIFI

 • Fantastisk beliggenhed

 • TV, spil og -hyggestue

 • Te køkken med køleskab og mikroovn til eleverne

Undervisningen

 • Engelsk sprogkursus med 20, 24 eller 30 lektioner (vælges ved tilmelding)
 • Fra begynder - til avanceret
 • Internationale klasser
 • Maks. antal elever per klasse: 18
 • Undervisningsmaterialer
 • Niveautest (Denne placere dig i den klasse der passer til dit nuværende engelske sprogniveau)
 • Kursusbevis

Indlogering og forplejning


​Værtsfamilie

 • Vores værtsfamilier er nøje udvalgt og tilbyder studerende muligheden for at lære mere om australsk kultur i komfortable omgivelser, mens du studerer engelsk i Brisbane. 

Studenter - Guesthouses

 • Disse muligheder er mere velegnede til en selvstændig studerende, der leder efter en bolig med egen forplejning til en overkommelig pris. Alle studerende skal være 18 år eller ældre.​

Værtsfamilie

 • Omhyggeligt udvalgt af skolens indkvarteringsofficerer og besøgt regelmæssigt
 • Valg af enkeltværelser (eller dobbeltværelser hvis to studerende booker for samme tidsrum) med bed and breakfast eller halvpension

 • Værtsfamilierne er placeret indenfor zone 1 og 2, derfor kun inden for 45 minutter offentlig transport fra/til skolen

 • Inklusiv sengelinned og håndklæder 

 • Vaskefaciliteter er tilgængelige uden ekstra gebyr

 • Selvforplejning er valgfrit

 • Placeringsgebyr for alle indkvarteringer på AU $300

Adalong Student Guest House

Beliggenhed

Beliggende i South Brisbane, 10 minutters gang fra Southbank togstation og Southbank Parkområder. 15 minutter med bus eller 30 minutters gang fra skolen

Faciliteter

Gæstestue, kaffe-/te faciliteter, møntvaskeri, gratis internetadgang.​

Minimumsalder

18 år

Værelser

Single B&B

Bad & Toilet

Fælles badeværelser (separat for mænd og kvinder). Ønskes eget, venligst kontakt os.

Morgenmad

Daglig morgenmad mandag - fredag, offentligt helligdage og weekender.

Sengetøj og håndklæder vaskes ugentligt. En grill kan være tilgængelig for eleverne at bruge på weekender og arrangeres af eleverne selv i weekenden. En husbestyrer til rådighed 24/7 alle ugens dage.

Aktiviteter & Udflugter

Udflugter

Der vil hver uge være både heldags- og en halvdagsudflugt som eleverne kan tilmelde sig på skolen, nogle vil være gratis andre mod gebyr. Skolen prøver at skabe en omhyggelig balance mellem aktive, historiske, sjove, oplevelsesrige og lærerige udflugter på skolen. 

Aktiviteter

Der vil hver dag være aktiviteter/udflugter som eleverne kan tilmelde sig. Det kan være alt fra film aften, spil turneringer, svømning, til besøg i botaniskhave, Queensland art gallery, Barbeque i Roma Street Parklands, Bush walk på Mount Coot, blot for at nævne et par stykker. Nogle er gratis og andre mod gebyr eller entré.

Transfer-service  

Tur/retur transfer-service fra Brisbane lufthavn kan tilkøbes ved bestilling af sprogrejsen.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19, indrejseregler til Australien og på de australske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Visum skal søges separat per studerende. Mere information om visum kan i finde på siden her

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt