GO - SPROGREJSER FOR UNGE MELLEM 15-20 ÅR

Sprogrejser for unge mellem 15-20 år i sommerferien 2018​

Er du mellem 15 og 20 år, og drømmer du om en sprogrejse i sommerferien 2018? Leder du efter en seriøs udbyder? Foretrækker du internationale rammer og sprogundervisning af allerhøjeste kvalitet? Så er en Eurostudy GO-sprogrejse det perfekte valg for dig. I sommeren 2018 har du mulighed for at vælge mellem følgende destinationer:​

Hvad vil det sige at tage på GO sprogrejse med Eurostudy

Eurostuy's GO sprogrejer

Er du mellem 15 og 20 år? Leder du efter en seriøs udbyder? Foretrækker du internationale rammer og sprogundervisning af allerhøjeste kvalitet? Så er en Eurostudy GO-sprogrejse det perfekte valg for dig. Vi har siden 1982 arrangeret sprogrejser for unge, og vores koncept har altid været at udbyde sprogrejser med markedets højeste kvalitet, standard og service. Hos os er du langt mere end blot et nummer - vi har tid til at tale med dig og din familie - gennem hele forløbet. Det vigtigste for os er at give dig dit livs sommeroplevelse - kombineret med at forøge dine sproglige kundskaber mest muligt.

Eurostudy GO er for dig, der er mellem 15 og 20 år, og som ønsker at komme på en både spændende, sjov og lærerig sprogrejse! Alle vores programmer er nøje udvalgte og tilrettelagt, så de passer til netop din aldersgruppe. Sprogrejserne er bestående af logi, undervisning og aktivitetsprogram. Du kan, afhængigt af rejsemålet, vælge mellem 2, 3, 4 eller 6 ugers sprogrejse i sommerferien. Med en Eurostudy GO-sprogrejse kommer du på dit livs eventyr!

I programmerne er der ligesom vores andre produkter fokus på den seriøse undervisning kombineret med "frihed under ansvar". Disse programmer vil give dig den frihed, du i din alder har behov for, men vil samtidig være en sprogrejse i faste og trygge rammer.

Bemærk, at på nogle af vores voksenprogrammer, kan unge på mindst 16, 17 eller 18 år også deltage. På voksenprogrammerne er aldergruppen mere blandet (både unge og gamle), der er ikke aktiviteter og ekskursioner inkluderet i prisen, og de anbefales til de mere selvstændige unge som alternativ til ovenstående GO-muligheder.

Koncept - ingen danske grupper!

En sprogrejse gennem Eurostudy giver en enestående mulighed for at optimere dine sproglige kundskaber i internationale, seriøse rammer. Vi sender ikke store danske grupper af sted med en dansk rejseleder, da vi mener, at man lærer sproget bedst ved at være i internationale, dynamiske rammer på selvstændig vis. Du vil gå på sprogskole, bo og have sociale aktiviteter sammen med unge fra hele verden - på den måde sikres du de bedste betingelser for en optimal sprogindlæring. Du har naturligvis mulighed for at rejse sammen med en ven/veninde.

Seriøs sprogundervisning

Du vil på den første kursusdag få testet dit sproglige niveau, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der matcher dit niveau bedst. På alle sprogrejser tilbydes der undervisning på alle niveauer fra begynder til avanceret niveau. Du undervises af lærere, som naturligvis er specielt uddannede til at undervise de udenlandske studerende, og alle er meget motiverede og dygtige til at gøre undervisningen levende og interessant.

​Indlogering​

Indlogeringsmulighederne er forskellige fra destination til destination, men fælles for alle destinationerne er, at man ikke vil blive indlogeret på samme værelse som danske, svenske eller norske studerende. Dette er for at minimere "risikoen" for at tale for meget dansk under sprogrejsen. Hvis man rejser 2 venner/veninder sammen, kan man dog godt anmode om at komme til at bo på samme værelse. 

På sprogrejserne vil indlogeringsmulighederne være enten værtsfamilie eller kollegium med andre internationale studerende.

Spørgsmål?

Hvis der skulle være spørgsmål i forhold til vores anerkendte Eurostudy GO-sprogrejser, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller på e-mail eurostudy@eurostudy.dk.​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info