YOUNG - SPROGREJSER FOR UNGE MELLEM 8-17 ÅR

​Sprogrejser for unge i vinterferien, påskeferien, sommerferien eller efterårsferien 2018

Drømmer du om en sprogrejse og leder du efter en seriøs udbyder? Foretrækker du internationale rammer og sprogundervisning af allerhøjeste kvalitet? Så er Eurostudy sprogrejser det perfekte valg for dig. Vores koncept er at sende de unge af sted på individuel og selvstændig vis, så de kan få et stort udbytte af at indgå i internationale og interkulturelle sammenhænge. Rejs med Eurostudy International på dit livs sprogrejse i vinterferien, påskeferien, sommerferien eller efterårsferien. Du kan vælge mellem en lang række spændende destinationer. Herunder kan du se vores destinationer for sommeren 2018.

PÅ SPROGREJSE I FRANKRIG

​LÆS OM LOUISES SPROGREJSE TIL ANTIBES

VINTERFERIE 2018

UDFORSK VORES DESTINATIONER NU​

PÅSKEFERIE 2018

UDFORSK VORES DESTINATIONER NU

Hvad vil det sige at tage på YOUNG sprogrejse med Eurostudy?

Vores sprogrejser for unge

​Drømmer du om en sprogrejse og leder du efter en seriøs udbyder? Foretrækker du internationale rammer og sprogundervisning af allerhøjeste kvalitet? Så er Eurostudy sprogrejser det perfekte valg for dig. Vi har siden 1982 arrangeret sprogrejser for unge, og vores koncept har altid været at udbyde sprogrejser med markedets højeste kvalitet, standard og service. Hos os er du langt mere end et nummer - vi tager tiden til at tale med dig og din familie - gennem hele forløbet. Det vigtigste for os er at give dig dit livs oplevelse - kombineret med at forøge dine sproglige egenskaber mest muligt.

Vores koncept er at sende de unge af sted på individuel og selvstændig vis, så de kan få et stort udbytte af at indgå i internationale og interkulturelle sammenhænge. Vi sender IKKE store danske grupper af sted sammen, da vi mener at man skal befinde sig selvstændigt i internationale rammer og derigennem "tvinges" til at tale sproget for at få det største sproglige udbytte. Du vil modtage den bedste kvalitetssprogundervisning af universitetsuddannet personale i internationale, niveauopdelte sprogklasser og derigennem have de bedste rammer for en hurtig og effektiv sprogindlæring.

Sprogskolerne - seriøse og anerkendte!

Alle vores sprogskoler er blandt de mest anerkendte, og de har alle en lang række nationale og internationale godkendelser bag sig. Vi besøger løbende hver sprogskole for at sikre os, at kvaliteten er i top, og vi har et tæt samarbejde med ledelsen og personalet i de forskellige lande.

Undervisningen - internationale, niveauopdelte sprogklasser

Du undervises af lærere, som naturligvis er specielt uddannede til at undervise udenlandske elever, og alle meget motiverede og dygtige til at gøre undervisningen levende og interessant for dig og dine klassekammerater. Man undervises på små hold, og undervisningen er så intensiv, at der tydeligt kan mærkes forskel, når du vender tilbage til din egen klasse hjemme i Danmark. Flere af vore tidligere sprogrejse-studerende melder tilbage, at de efter en sprogrejse gennem os er steget en eller flere karakterer i det valgte sprog - så resultatet er virkelig til at mærke.

Sproglig test - undervisning på dit eget niveau!

Første skoledag vil dit sproglige niveau blive testet, og denne test vil herefter blive rettet af sprogskolens undervisningspersonale. De vil herefter sørge for, at du bliver placeret i en klasse, der passer til dit sproglige niveau. Dette skaber de helt perfekte rammer for, at du får mest muligt ud af undervisningen. Hvis du mod forventning skulle føle, at du er placeret på det forkerte hold, kan man naturligvis rykke et niveau op eller ned - efter en samtale med din underviser.

Fritiden - en sprogrejse med gang i!

Du kommer på ingen måde til at kede dig på din sprogrejse med Eurostudy. Ud over sprogundervisningen er der for alle vores sprogrejser inkluderet en lang række spændende fritidsaktiviteter om eftermiddagen og om aftenen samt i weekenderne. Aktiviteterne vil ofte være fx sport, udflugter til lokale seværdigheder, sightseeing, karaoke, talentshow, filmaften, grillaftener, diskotek og meget mere. Det giver dig de perfekte muligheder for at være sammen med unge fra hele verden - på en sjov og underholdende måde.


Alle aktiviteter er naturligvis under opsyn og vejledning af skolens udvalgte aktivitetspersonale, og de foregår i en afslappet og hyggelig tone. Da alle instruktioner foregår på det valgte fremmedsprog, er disse aktiviteter også med til, at du hele tiden lærer noget nyt under dit ophold. Det er muligt at se en oversigt over fritidsaktiviteterne under de forskellige destinationer

​Ekskursioner - masser af muligheder i weekenden

Foruden selve eftermiddags- og aftenaktiviteterne arrangerer sprogskolerne altid flere forskellige ekskursioner i weekenden. Ofte vil det være til en storby, hvor der er mulighed for sightseeing og shopping. Du kan se eksempler på de forskellige ekskursioner under destinationerne.

​Logi - kollegium eller værtsfamilie

Indlogeringsmulighederne er forskellige fra destination til destination, men fælles for alle destinationerne er, at man ikke vil blive indlogeret på samme værelse som danske, svenske eller norske studerende. Dette er for at minimere "risikoen" for at tale for meget dansk under sprogrejsen. Hvis man rejser 2 venner/veninder sammen, kan man godt anmode om at komme til at bo på samme værelse.

Der er to forskellige indlogeringsmuligheder: værtsfamilie eller kollegium. Nogle skoler tilbyder kun den ene eller anden mulighed, mens andre giver mulighed for at vælge mellem de to.

Kollegium - sammen med internationale studerende 24/7

Den mest populære logiform har gennem de senere år været kollegium. Logi på kollegium er en fantastisk løsning, da du kommer til være sammen med dine studiekammerater hele døgnet, og det giver mulighed for at få endnu flere venner fra hele verden. Alle måltiderne indtages i kollegiets spisesal, hvor der fra sprogskolens side gøres alt for at sammensætte en varieret kost. Langt de fleste kollegier er beliggende på samme campus-område som selve sprogskolen, og det betyder, at du ikke vil have transporttid til/fra skole, hvilket af mange ses som en stor fordel.

Værtsfamilie - en unik kulturel oplevelse

Logi hos en værtsfamilie har altid været tæt forbundet med sprogrejser, da denne logiform giver en unik kulturel oplevelse. Hvis du vælger denne logiform, får du muligheden for at opleve livet, kulturen og stemningen hos en lokal værtsfamilie. Ofte vil værtsfamilien have flere studerende boende fra sprogskolen, således at man ikke "føler sig alene". Hos værtsfamilien vil du ofte få serveret morgen- og aftensmad, og under måltiderne er der rig mulighed for at få talt det valgte sprog. Vær opmærksom på, at der vil være transporttid mellem værtsfamilien og sprogskolen.

Flybillet - en verden af muligheder!

Alle priserne på vores sprogrejser for unge er udregnet eksklusive flybillet. Vi samarbejder dog med Rejsespecialisten, så vi sender dig gerne et flytilbud, hvis du er interesseret i dette. Der skal betales 3000 kr. i depositum for sprogrejsen, hvis man ønsker at modtage et flytilbud fra os. De flytilbud vi sender, omfatter et administrationsgebyr på 300 kr. Alternativt er du velkommen til selv at booke dine flybilletter – vær opmærksom på den rejsendes alder, da nogle flyselskaber (især lavprisselskaberne) har strikse minimumsaldersgrænser, og nogle af dem kræver at man booker Unaccompanied Minor-service (se mere herunder).

Unaccompanied Minor-service

Unaccompanied Minor eller UM-service er er en service, som udbydes af både flyselskaber og sprogskoler, hvor man betaler et ekstra gebyr for, at en dedikeret person fra flyselskabet følger den unge fra check-in-skranken og på hele rejsen frem til ankomstlufthavnen, hvor en dedikeret person fra sprogskolen tager direkte imod den unge og derfra videre til skolen. Denne service skal bookes både hos flyselskabet i forbindelse med booking af flybilletter OG hos sprogskolen (gennem os). Det er op til forældrene, om de ønsker at tilkøbe denne service. Nogle flyselskaber kræver at der bookes UM-service, hvis den unge er under en bestemt alder (fx 12 år). Det er derfor vigtigt, at forældrene undersøger dette i forbindelse med køb af flybillet. Hvis der bookes UM-service hos flyselskabet, SKAL der også bookes UM-service gennem os/sprogskolen.

Rejsen til destinationen - Kom trygt og sikkert frem

Vi sender IKKE store danske grupper af sprogrejsestuderende af sted sammen. Dette betyder at, vi ofte har rigtig mange studerende, der ankommer med forskellige fly til forskellige lufthavne og i forskellige tidsrum. Det sker dog ofte, at mange af vores deltagere ender med at komme på de samme afgange. Og vi oplyser gerne, hvilke afgange der skal vælges, for at du kan følges med en anden dansker. Hvis du har et ønske om at følges med en anden dansk deltager, vil vi meget gerne hjælpe dig med kontakten.

Ved ankomst til den udenlandske lufthavn vil du blive afhentet af sprogskolens personale, som bringer dig sikkert frem til kollegiet eller værtsfamilien. Sikkerheden er i top fra det øjeblik, du lander i lufthavnen og bliver transporteret direkte frem til det sted, hvor du skal bo.
Ved afrejsen vil du naturligvis blive bragt tilbage til lufthavnen, og personalet vil sikre sig, at du får checket ind og bliver guidet til sikkerhedskontrollen.

​Spørgsmål?

Skulle du eller dine forældre have spørgsmål til vores spændende sprogrejser, er I altid meget velkomne til at kontakte os på telefon 56716566 eller på eurostudy@eurostudy.dk.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info