Lær fransk, hav det sjovt og oplev Sydfrankrig og Den Franske Riviera fra sin smukkeste side, på skolen i Jean Le Pins - Antibes.

Programoverblik​

12 - 17 år​

Jean Le Pins - Antibes, Frankrig

Sprogkursus: 20/26 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Dobbelt eller enkeltværelse på kollegium

Helpension​

Varighed: 2-5 uger

Ankomst søndage - Afrejse lørdage

Sprogskolen i Jean Le Pins - Antibes, Frankrig

Fra april til oktober tilbyder dette program en førsteklasses sproglejr i Frankrig, inklusive overnatning i to luksusboliger eller hos en værtsfamilie for en fuldstændig fantastisk oplevelse, hvor der ikke er sparet på noget. Campus ligger i hjertet af badebyen Juan les Pins ved Antibes. Med kun et stenkast fra sandstrandene, kan eleverne nyde en sprogrejse, der er både er sjov, lærerig og givende.

Dette sprogskoleprogram som er vores Premium program i Cote d’azur, og afholdes i den lillebydel af Antibes der hedder Juan Le Pins. Campus er kun et stenkast fra strandene og strand cafeerne hvor eleverne kan hænge ud i deres fritid. Efter undervisningen som forgår om formiddagen, er der ikke mangel på aktiviteter. Her er der aktiviteter, så som, sejlads, bubble football, private beach, high speed bådture, hel og halvdages udflugter, snorkling, blot for at nævne nogle.

Undervisningen

Det franske sprogkursus på sprogskolen i Jean Le Pins - Antibes, Frankrig er af premium kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen finder sted mellem 09:00 og 12:20, hvorefter der vil være planlagte aktiviteter. Der vil maks. være 10 elever i en klasse.

Det er muligt at tilkøbe 6 ekstra lektioner pr. uge, således at du vil modtage 26 lektioner/uge.

Indlogering og forplejning

Denne sprogrejse er en premium sprogrejse, hvor eleverne bor i nyrenoverret Campus som minder lidt om “Club Med” bare for unge og er tæt på strandende samt midt i byen. Der er inkluderet premium aktiviteter så som sejlads med motorbåd, heldagsudflugter samt privat strand hvor eleverne kan boldtre sig i bølgerne efter undervisningen og weekender. Man er opdelt i et dobbelt -eller enkeltværelser. Kollegiet ligger gå få minutter gang fra centrum og fra stranden, og alle værelser er udstyret med aircondition. Du vil dele værelse en anden international elev (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv, eller du kan booke eget enkeltværelse.

Der er inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider i sprogskolens kantine, medmindre I er på udflugt, i hvilket fald det vil være en madpakke

Aktiviteter og e​kskursioner​ i og omkring Antibes, Frankrig

I sprogrejsen til Jean Le Pins - Antibes er der inkluderet et stort premium aktivitetsprogram med spændende, sociale aktiviteter hver eftermiddag. Fx. kan der nævnes sports, shopping, strandture til privat strand, motorbåds sejlads, vandski, snorkling, sightseeing, besøg til lokale seværdigheder og meget mere. Der vil ligeledes hver aften blive arrangeret sociale aktiviteter som fx. watertubing og andre vandsportsaktiviteter, kayak, paddleboarding, sejlads, grillaften, diskotek, spil, shows, bordtennis, volleyball, fodbold, filmaften og meget mere. Der inkluderet 1 heldagsekskursion hver uge til steder som fx Cannes, Monaco, St. Paul de Vence, vandland og mange flere.

Regler og opsyn

Du må gerne færdes på egen hånd i Jean Le Pins - Antibes i din fritid mellem 13.30 - 19.30 og på de arrangerede ekskursioner får man også tid på egen hånd, som regel 1-2 timer, hvor man herefter mødes med gruppen igen. Sprogskolens elever skal være på deres værelser senest 22.30. 16-17-årige kan dog med en skriftlig tilladelse fra deres forældre få lov til at være senere ude.

Transfer

Ved ankomst til Nice Lufthavn vil du blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Jean Le Pins - Antibes, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse til Nice skal helst ske i tidsrummet 9-20.

Indrejse og COVID

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Frankrig på de franske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Antibes er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Nice Lufthavn
  • ​Niveautest ved ankomst

  • Indlogering på sprogskolens kollegium dobbeltværelse med helpension

  • Undervisningsmaterialer

  • Fransk sprogkursus med 20/26 fransklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt