​Rom, den evige by, er hjertet i en af de ældste civilisationer i verden, fødestedet for mange folkeslag og kulturer

Hundredvis af forfattere, digtere og kunstnere fra enhver periode, og fra forskellige egne af verden har brugt byens skønhed, dens farve, dens kunst og dens atmosfære til at samle inspiration.​

Rom er ikke kun en by fuld af monumenter, paladser og museer, det er også en moderne by, som tilbyder en spændende atmosfære til de mennesker, der bor der og de tusindvis af mennesker, der kommer for at besøge byen hvert år.

Rom er historie, kunst, arkitektur, musik, skuespil, farver, smag, liv og prægtige omgivelser.​ Rom er ligeledes kendetegnet ved dens indbyggere, som siden oldtiden har været kendt for deres gæstfrihed, nysgerrighed, og den glæde de har ved at møde mennesker med et andet sprog og en anden kultur.


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​​

Sprogskolen i Rom, Lazio, Italien

Sprogskolen i Rom er en af de mest anerkendte i Italien, og den har siden 1974 været godkendt af Det Italienske Undervisningsministerium til undervisning af udlændinge. Skolen er beliggende tæt på det hyggelige historiske centrum af Rom, og den skaber de bedste rammer for et sprogophold i denne fantastiske by.

Sprogskolen er desuden anerkendt af en lang række internationale organisationer, der garanterer undervisningskvalitet i topklasse.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen til Rom er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

​Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter bliver du placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der er inkluderet 20 italiensklektioner á 45 minutter pr. uge med max 5-14 elever per 50+ gruppe.

Vær opmærksom på at der er et ekstra gebyr på ca. 20 euro for undervisningsmaterialer, som ikke er inkluderet i sprogrejsens samlede pris og som opkræves efter ankomst.

OBS: Dette kursus er ikke for nybegyndere, så du skal have modtaget undervisning i italiensk forud for rejsen.

Indlogering og forplejning

​Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Du kan vælge at bo der uden forplejning, eller du kan tilkøbe morgenmad eller halvpension (=morgenmad + aftensmad). Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilierne.

​Rejseperiode

Der er 3 fastlagte rejseperioder for dette program i 2022 på 2 uger hver, med ankomst søndag og afrejse lørdag:
12.. september til 24. september 2022.

​(Datoer for 2023 bliver opdateret snarligt)

​Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen og i weekenden. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende. 

Aktivitetsprogrammet kan fx omfatte udflugter til nogle af de mange seværdigheder i Rom, udflugt til Castelli Romani-området, vinsmagning, typiske middage, madlavningslektioner, seminarer i italiensk kunsthistorie mm. Alle aktiviteterne vil give dig en unik mulighed for at øve dit italienske i selskab med jævnaldrende.

Transfer-service

Ved ankomst til Rom Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til det valgte logi. Du kan ligeledes blive kørt til lufthavnen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til rejsen.

I sprogrejsen til Rom er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • ​50+ Italienskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge​
  • ​2 guidede ture i Rom​
  • ​2 seminarer om kunsthistorie​
  • ​Ekskursion i weekenden til fx Pompei og Napoli​
  • ​1 udflugt med bus til fx Villa Adriana (tivoli) eller til Castelli Romani området​
  • ​1 madlavningslektion og efterfølgende middag.​
  • ​Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension​
  • ​Kursusbevis

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Italien på de italienske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt