​Sicilien har meget at byde på. Sol, sandstrande, et marinblåt hav, den sneklædte vulkan, Etna, smukke landsbyer og bløde gyldne bakker. Oplev øperlen med en italiensk sprogrejse.

​Sol, sandstrande, et akvamarinblåt hav, en sneklædt vulkan, Etna, skove og bløde gyldne bakker. Ethvert kongeligt dynasti i Europa har efterladt spor på Sicilien i deres bestræbelser på at få denne smukke ø lagt ind under deres besiddelser.

​​Kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle efterladenskaber er synlige på næsten ethvert gadehjørne i enhver by på øen, der er beliggende midt i Middelhavet. Sicilien er den perfekte destination for en sprogrejse til den, der elsker kultur, gastronomi og solskin!​

Her er muligheden for at lære mere end det italienske sprog. Her kan du også lære noget om det italienske folk, deres kultur og historie. En tur rundt på Sicilien er intet mindre end en lektion i historie. Du vil besøge Etna, Arigento (græske templer), Syracuse. Ortgia og Piazza Armenia. I stedet for at blive mæt af én ting vil du få en masse smagsprøver på det hele: en kreativ eftermiddag hvor du afprøver at male på keramik, undervisning i Siciliansk madlavning samt en mulighed for at smage på de skønne oste og vine fra Sicilien


UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER​​

Sprogskolen i Taormina, Sicilien, Italien

Sprogskolen er beliggende i hjertet af Taormina på østkysten af Sicilien. Skolen har siden 1982 tilbudt undervisning i italiensk til udenlandske studerende. Skolens stifter og ejer ønskede, at udlændige skulle have muligheden for at opleve de vigtige historiske skatte samtidig med, at de fik kendskab til det sted, hvor rødderne til den italienske kultur ligger. Sprogskolen er én af de få sprogskoler på Sicilien, men ikke desto mindre er den anerkendt over hele Italien.

Undervisningen

Sprogkurset på denne sprogskole er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På 50+ Sprogrejsen er der inkluderet 20 italiensklektioner pr. uge

OBS: Dette kursus er også muligt for nybegyndere.

Indlogering og forplejning

Værtsfamilie

​Du vil blive indlogeret i et enkeltværelse hos en lokal værtsfamilie. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Der er morgenmad inkluderet i prisen, mens halv- eller helpension kan tilkøbes.

Studiolejlighed

Det er også muligt at blive indlogeret i en privat studiolejlighed med eget køkken og bad. Skolen har flest lejligheder til rådighed for 2 personer der rejser sammen, men rejser du alene er det også muligt, så længe du booker i god tid. Denne indlogeringsform er uden forplejning.

Ønskes indlogering på hotel anbefaler vi, at man selv booker. Vi sender meget gerne anbefalinger på både 2, 3 og 4 stjernet hoteller.

Aktiviteter og ekskursioner​

Der vil være et stort aktivitets- og udflugtsprogram inkluderet i prisen. Hver uge vil der være ca. 4 eftermiddagsaktiviteter og 1 heldagsekskursion. Derudover vil der være 2 spændende foredrag om Siciliens historie og kultur. Alle aktiviteterne giver dig en unik mulighed for at øve dig på det italienske sprog, samtidig med at du har det sjovt. Du kan hente et eksempel på aktivitetsprogrammet  her (med forbehold for ændringer afhængigt af rejseperioden).

OBS: Du skal være opmærksom på, at aktivitetsprogrammet primært vil være på italiensk, og engelsk vil kun blive brugt til at opsummere kort indimellem.  

Transfer-service

Ved ankomst til Siciliens Catania Lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til det valgte logi. Ligeledes kan der bookes transfer tilbage til lufthavnen ved afrejse. Denne service tilkøbes ifm. tilmelding til sprogrejsen.

Rejseperioder

Der er fastlagte 2-ugers rejseperioder i 2024, og der er kursusstart følgende datoer:

28. april 2024

01. september 2024

13. oktober 2024

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Italien på de italienske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Sicilien er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • 50+ Italienskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge
  • ​Standard undervisningsmaterialer
  • ​1 heldagsekskursion (eller 2 halvdagsekskursioner) pr. uge
  • 4 eftermiddagsaktiviteter pr. uge
  • ​2 foredrag om Siciliens historie og kultur
  • ​Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt