​Programoverblik​

50+

Nerja, Spanien​

15 timer pr. uge, 50+ sociale aktivitets- og ekskursions program

Kollegium, studiolejlighed, eller værtsfamilie

Du bestemmer: Ingen forplejning, morgenmad, halvpension og helpension

Faste rejseperioder - Varighed: 2 uger

Ankomst på søndage afrejse på lørdage

Sprogskolen i Nerja, Spanien

Sprogskolen i Nerja er en af de mest anerkendte i Spanien, og den modtager hvert år mange 50+ kursister fra hele verden. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Nerja, et stenkast fra kysten.

Sprogskolen er beliggende i en smuk spansk bygning, som er omgivet af en imponerende have med tusindvis af blomster. Skolen har både indendørs- og  udendørs klasselokaler, bibliotek, trådløst internet og meget mere. Underviserne på skolen har omfattende erfaring i at undervise udenlandske studerende i deres modersmål.​

Undervisningen

Sprogkurset på sprogskolen i Nerja, Spanien er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Du vil blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. Placeringen sker udelukkende efter sprogniveau, og man kan derfor godt komme i klasse med voksne under 50 år.

Der er inkluderet 15 timers spanskundervisning pr. uge i en klasse med max 6 kursister. ​​

Indlogering og forplejning

​På 50+ sprogrejsen til Nerja har du mulighed for blive indlogeret i en af sprogskolens hyggelige og komplette studio​lejligheder, fuld størrelse lejligheder (god hvis man er flere afsted)eller i et af skolens flotte kollegieværelser med eget bad og toilet.

Studiolejlighed
​Studiolejlighederne er ca. 50 kvm, og er fuldt udstyret med funktionelt køkken, bad og toilet, kaffemaskine, dobbeltseng mm. Lejlighederne ligger blot få minutters gang fra skolen og stranden. 

Kollegieværelse
​Beliggende kun få minutters gang fra skolen og stranden er dette kollegium, hvor du kan nyde at bo i en enkeltværelse med eget bad og toilet på skolens kollegium. Et sådant værelse er afbilledet nedenfor. Dette logivalg inkluderer morgenmad.

Hvis man rejser sammen med en ven/veninde, vil det være muligt at bo to i ovenstående studiolejlighed. Kontakt os venligst for priser på dette.​

Aktiviteter og ekskursioner​​

Foruden selve spanskundervisningen er der inkluderet et spændende 50+ aktivitetsprogram, specielt sammensat og designet til aldersgruppen.

​Der er inkluderet 3 halvdagsekskursioner eller aktiviteter pr. uge samt 1 heldagsekskursion i weekenden. Udflugten kan f.eks. gå til Malaga, og aktivitetsprogrammet spænder bredt, og du kan således blive præsenteret for flamenco show, aftener med fokus på spansk kultur, madlavningskurser, guidede ture til forskellige byer osv. Alle aktiviteterne vil give dig en unik mulighed for at øve dit spanske sprog.​

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til Malaga Lufthavn vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til dit logi, og der kan ligeledes tilkøbes transfer ved afrejse, således at du bliver bragt tilbage til lufthavnen når du skal hjem.​ Transfer tilkøbes ifm. prisberegning og tilmelding.

Rejseperioder

Der er fastlagte rejseperioder for dette program på 2 uger med start på følgende datoer:

​6. november 2023

15. januar 2024

5. februar 2024

4. marts 2024

15. april 2024

6. maj 2024

3. juni 2024

15. juli 2024

19. august 2024

2. september 2024

14. oktober 2024

4. november 2024

I sprogrejsen til Nerja er følgende inkluderet:

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • 50+ spanskkursus med 15 timers undervisning pr. uge i international, niveauopdelt klasse​.
  • Standard undervisningsmaterialer
  • ​4 halvdagsekskursioner pr. uge til
  • ​1 heldagsekskursion i weekenden

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt