Bliv bedre til engelsk på denne sprogskole. Magiske Malibu, USA kalder på dig.

Programoverblik

13-17 år

Malibu, Californien​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 1-5 uger

Ankomst/afrejse: Onsdag/tirsdag

Sprogskolen i Malibu, Californien, USA

​​Med denne sprogrejse, får du muligheden for at lære engelsk på det velmeriterede amerikanske universitet, Pepperdine University, der med udsigt til Stillehavet ligger smukt placeret i den amerikanske perle af en by, Malibu. Her både bor, spiser og undervises du, så foruden at​ optimere dit engelsk, møde og blive venner med jævnaldrende elever fra hele verden, så får du også et unikt indblik i, hvordan det er at begå sig på et respekteret universitet.

​Undervisningen

Sprogkurset i engelsk på sprogskolen i Malibu, Californien, USA er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.

I Malibu vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i klasser af maks 15 elever. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Sprogskolen og dens faciliteter

På den smukke, store Pepperdine University-campus med udsigt til Stillehavet, vil du blandt andet kunne nyde godt af skolens moder klasseværelser, fantstiske udendørarealer med til sport og rekreation, Tennisbaner, swimmingpool, udendørs sandvolleyballbane, cafeteria med havudsigt med indendørs og udendørs siddepladser.

​Det er muligt at vaske tøj på campus, hvilket koster ca. 3 dollar pr. vask/tørring.

Indlogering og forplejning

Du vil blive indlogeret på sprogskolens kollegium, der er beliggende på samme campusområde som klasselokalerne. Du vil blive indlogeret i et et ikonisk amerikansk kollegieværelse, et dobbeltværelse (i sjældne tilfrælde tripleværelser) med en anden internationale studerende af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Du vil dele badeværelse og øvrige faciliteter med sprogskolens andre studerende (4 elever pr. badeværelse).​ Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse, dog kan dette ikke garanteres. Der sørges for sengetøj og håndklæde.

Kollegiet huser resten af året studerende fra Pepperdine University, men i sommerperioden er det sprogskolen, der benytter kollegiet. Med denne sprogrejse, får altså en unik mulighed for at få lille forsmag på, hvordan det er at studere på universiteter i USA. aKollegiet byder foruden værelserne på et lounge område, vaskefaciliteter, wi-fi, tennisbaner, osv.

Denne sprogrejse omfatter helpension, som er inkluderet i programprisen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende morgen- eller eftermiddagsaktiviteter. Du vil kunne deltage i hele 3 heldagsekskursioner pr. uge, som blandt andet går til Universal Studios, Disneyland, Santa Monica, Venice Beach, Six Flags Magic Mountain, Hollywood, Getty Museum, Beverly Hills, og Griffith Park Observatory.
De fleste aftener vil der ligeledes være arrangeret en masse sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, som kan være bestående af, fx amerikansk fodbold, kunst og kunsthåndværk, baseball, basketball, dans, disco, dodgeball, modeshows, karaoke, mini-OL, filmaftener, quizzer, fodbold, svømning, talentshows, tennis, volleyball og verdensmusikaften.

Der er 1 heldagsekskursion inkluderet per uge.
OBS! Der vil indimellem udbydes ekstra-ekskursioner og aktiviteter til en merbetaling - dette oplyses først efter ankomst.

Opsyn og regler
Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 21 år forbudt ifølge amerikansk lovgivning.

Transfer-service
Det er muligt at tilkøbe lufthavnstransfer fra/til New York-lufthavnene i form af shuttlebus eller privatchauffør, afhængig af lufthavn og tidspunkt. Uanset hvilken type, du bestiller, vil der stå en og vente på dig i ankomsthallen, som vil trygt vil sørge for, du kommer til din indkvartering. Ligeledes retur igen til Billund lufthavn, København lufthavn eller Aalborg lufthavn ved afrejse.

Indrejse og sikkerhed
Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. Du kan søge ETSA her: https://esta.cbp.dhs.gov/

​Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til USA på det danske udenrigsministeriums og de amerikanske sundhedsmyndigehders hjemmesider her: https://usa.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus

​https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/international-travel/index.html

I sprogrejsen til Malibu er således følgende inkluderet​

  • EuroStudy​ Internationa's service, før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer
  • ​20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser
  • ​Eftermiddags- og aftenaktiviteter​
  • 3 spændende heldagsekskursion hver uge​
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Indlogering på sprogskolens kollegium i dobbeltværelser
  • Helpension

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

​Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt