Tag på sprogrejse til Frankrig med Eurostudy​

Eurostudy tilbyder dig en oplevelse for livet

Vil du gerne lære fransk? Måske kan du allerede tale fransk, men du er lidt rusten og vil gerne blive mere komfortabel med sproget?

Hvis det er tilfældet, så er den bedste løsning at tage på sprogrejse til Frankrig. Frankrig er et særligt land, som byder på et væld af fantastiske oplevelser. Der er alt fra spændende kultur og gastronomi til smuk natur og særegne landskaber.

Du kan komme på sprogskole i både Nice, Paris, Cannes, Montpellier og Antibes. 

Udover at du vil blive bedre til fransk, vil du få en mindeværdig og særlig oplevelse, som du kan tænke tilbage på resten af livet.

Bliv tryg ved at tale fransk med en sprogrejse til Frankrig

Når du tager på sprogrejse til Frankrig med os, vil du møde et hold af fantastiske undervisere. De er veluddannede og har masser erfaring med at lære fra sig. Du kan vælge mellem forskellige niveauer, og det er både et program for nybegynderen, såvel som den mere øvede.

Fælles for programmerne er, at underviserne møder dig, hvor du er, og tager udgangspunkt i dit niveau. De ved hvordan, man skaber et trygt læringsrum, så du hurtigt får stort udbytte af undervisningen.

I fritiden er der sjove aktiviteter, og du vil møde en masse mennesker fra hele verden.

Kontakt os i dag for mere information og svar på dine spørgsmål. Du kan beregne prisen på din sprogrejse til Frankrig med vores prisberegner. Gå til menupunktet ‘Pris & Tilmelding’.​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.