Lær tysk for foden af alperne. Vores sprogskoleprogram i Lindenberg er åben hele året og i vintermånederne januar og februar kan det kombineres med skiskole i alperne.

​Solen smiler altid i Lindenberg. Byen soler sig i nogle af de højeste antal solskinstimer blandt tyske byer. Lindenberg, en idyllisk kurby med omkring 12.000 mennesker beliggende ved foden af Alperne, med rigtigt gode muligheder for eleverne for masser af aktiviteter året rundt.

De naturskønne omgivelser og nærheden til Alperne, til Østrig og Schweiz samt Bodensøen tilbyder eleverne ubegrænsede muligheder for udflugter og rekreative aktiviteter.

Programoverblik​

13 - 17 år​

Lindenberg, Tyskland

30 lektioner pr. uge á 45 , inkl. sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2 - 40 uger

Ankomst søndag, afrejse på lørdag

Sprogskole i fantastiske omgivelser.
Sprogskolen i byen Lindenberg kan huse op til 200 studerende og er åbent året rundt - også i vinterferien. ​ Her får du muligheden for at lære det tyske sprog sammen med en masse jævnaldrende unge fra hele verden, kan du, på denne smukke sprogskole få en summer, efterår, vinter eller forår som du aldrig vil glemme. 

Skolens faciliteter.

- Indendørs pool

- Udendørs sportsfaciliteter

- Stort Krea/kunstværksted hvor der er mulighed for at udfolde sine kunstneriske evner

- Indendørs fælles område med bordfodbold, pool og bordtennis

- Stor kantine/spisestue

- Stort auditorium med scene

- Minigolf

- Klatrevæg

- Mountainbikes til cykelture i de omkringliggende områder

- Film rum, hvor der vises film på skolens film aftener

- Stort udendørs område med grill til hyggelige sommer aftener

- Skiområde tæt ved skolen

Ud over ovenstående tilbyder skolen også en lang række fritidsaktiviteter både indendørs og udendørs. 

Mange af vores klasseværelser byder på en betagende udsigt over Alperne. ​ Studerende kan vælge at blive indkvarteret i sovesale på campus eller bo hos en værtsfamilie (kun om sommeren).​ ​ 

Undervisningen.

Sprogkurserne for unge og teenagere tilbydes året rundt i Lindenberg. Det betyder også der er et stort udvalg af startdatoer og en fleksibel kursusvarighed. 

De intensive tyskkurser omfatter 30 lektioner af 45 minutter om ugen. ​ Sprogskolen har en høj læringsprogression, da undervisningen blandt andet er designet til elever, der planlægger at gå i skole i Tyskland på et senere tidspunkt, eller som gerne vil mærkbart forbedre deres faglige præstationer i tysktimerne i deres Danmark. Lektionerne er specielt strukturerede og designet til yngre og unge studerende. ​ 

Fritid på skolen

Skolen i Lindenberg tilbyder eleverne utallige rekreative muligheder. Unge atleter vil finde udendørs græsplæner, sportsbane, gymnastiksal, klatrevæg, minigolfbane samt en indendørs swimmingpool. 

Der er også mountainbikes til lange ture gennem de storslåede omgivelser. Kunstnerspirer kan udfolde deres kreativitet i et kunst- og kunsthåndværkslokaler samt i flere værksteder. Spil- og festlokaler (med bordfodbold, pool- og bordtennisborde) fuldender det varierede udvalg af muligheder og garanterer et interessant fritidsprogram. ​ 

Faciliteterne i skolebygningen omfatter også et auditorium med en scene, et festlokale, et rum til film og et stort opholdsrum. På campus er der en grillplads og en kæmpe græsplæne til aktiviteter eller solbadning. ​ 

Vinter og skiskole

Om vinteren tilbydes der også ski- og snowboardkurser fra januar til februar. Kurserne kan bookes for en varighed på en uge eller mere. Kurserne foregår mandag, tirsdag, torsdag og fredag om eftermiddagen efter tyskundervisningen. 

Under kurserne er antallet af tysklektioner begrænset til 26. 

Om lørdagen bliver de deltagende elever kørt til et stort skisportssted i Alperne.

Aktivitetsprogram

Hver dag tilbyder skolen et attraktivt og varieret aktivitetsprogram med sport, leg eller kulturelle arrangementer til fritiden efter timen.

Fritidsprogrammet er inkluderet i prisen for opholdet undtagen ski og snowboard som kan tilkøbes sprogrejsen.

Følgende fritidsaktiviteter tilbydes

​Kunst- og kunsthåndværksrum, Badminton, Grill, Basketball, Billard, Klatrevæg, Diskotek, Fodbold, Vandring, Skøjteløb, Minigolf, Mountainbikes, Legeplads, Klaver, Snowboard*, Sneskovandring, Sportshal, Svømning (indendørs pool eller sø), Skiløb*, Bordfodbold, Bordtennis, Volleyball ​ 

*ikke inkluderet i kursusgebyret​ ​ 

Udflugter med skolen

Hver lørdag arrangerer skolen heldagsudflugter til attraktive destinationer. Hver onsdag vil vores elever have halvdagsudflugter til seværdigheder og interessante byer i regionen. ​ Under udflugterne kombineres et kulturelt program som en alderssvarende museumsrundvisning eller byvandring med egen fritid, så eleverne får mulighed for at udforske byen på egen hånd.

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen og skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner.

De unge må gerne færdes på egen hånd - fx gå rundt på skolen og Lindenberg i deres fritid. Lindenberg er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til, at man følges med andre og man skal være tilbage på kollegiet på de angivende tidpunkter af skolen. Alkohol er absolut ikke tilladt på skolens område eller indtagelse under hele sprogskoleopholdet.

Transfer-service

Ved ankomst til, München eller Zürich lufthavn er det muligt at booke transfer fra og til lufthavnen. Har man booket transfer vil skolen transportere dig til dit campus, hvor du skal bo, det samme gælder ved hjemrejse, har du booket transfer på hjemrejsen, vil skolen køre dig til en af de to lufthavne hvor du har billet til og sørge for du kommer igennem check-in og godt afsted. 

​​

I sprogrejsen til Lindenberg er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service, kan tilkøbes

  • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard tyskkurser med 30 lektioner á 45 min. (eller 26 lektioner i den/de uger man har booket skiskole)

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (weekend)
  • 1 halvdagsekskursion pr. uge (onsdag)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst på skolen

Indrej​se

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

​Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.​

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt