Tysk sommerkurser for teenagere i storbyen Wien, med campus og skole nær Donau og Donau-øen i Wien.

​Wien, byen med den højeste livskvalitet i verden, forener tradition og modernitet på sin egen unikke måde. Med 1,7 millioner indbyggere er Wien både Østrigs hovedstad og dens største by - og stedet for det eneste sprogskoleprogram i Østrig, hvor der tales en virkelig charmerende tysk dialekt.

Udover den gamle bydel og Schönbrunn-slottet, som begge er UNESCOs verdenskulturarv, byder Wien også på utallige kejserboliger og paladser, museer, berømte bygninger og vartegn, hvoraf de mest internationalt kendte er Stefansdomen og pariserhjulet i Prater Park. Caféer, Sacher-torte, schnitzel i Wien-stil og Naschmarkt - byens brede udvalg af attraktioner henvender sig til enhver smag.

Programoverblik​

15 - 18 år​

Wien, Østrig

30 lektioner pr. uge á 45 , inkl. sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2 - 6 uger

Ankomst søndag, afrejse på lørdag

Sprogskole for teenagers

Sommerkurserne i Wien foregår på sprogskolen i Vienna-Brigittenau, nær Donau og Donau-øen. Tysktimerne i Wien undervises i attraktive, lyse seminarlokaler på sprogskolen, hvoraf nogle har aircondition. Da eleverne bor i samme bygning, hvor undervisningen foregår, behøver de ikke forlade lokalerne og har kun kort afstand til undervisningen.

​​

Hvad er inkluderet

Alle kurser inkluderer 30 lektioner, kursusmaterialer, boliger, helpension, 24-timers supervision, dagligt aktivitetsprogram, ugentlige udflugter (inklusive entre), vaskeservice og et certifikat ved afslutning af opholdet.

Undervisningen

I Østrigs hovedstad Wien tilbyder vi et sprogskoleprogram for teenagere om sommeren. Hver uge fra mandag til fredag undervises der 30 lektioner i små klasser. Lektionerne og læringsindholdet er specielt tilpasset aldersgruppen af teenagere. Gennem varierede læringsformer og en høj andel af tale motiverer vores lærere alle elever til aktivt at deltage i timerne.

Sommerkurserne i Wien tilbydes som en komplet pakke inklusive overnatning, helpension, daglige fritidsaktiviteter og udflugter.

Fritid

Et enkelt sommerkursus er ikke nær nok tid til fuldt ud at nyde alle de mange forskellige muligheder, som Wien har at byde på. Hvert år tiltrækker byen millioner af turister fra hele verden. Men væk fra centrums livlighed er Wien også berømt for sine smukke parker og rekreative områder langs bredden af Donau-floden - som alle garanterer vidunderlige fritidsmuligheder og en uforglemmelig sommer.

Aktivitetsprogram

Hver dag tilbyder skolen et attraktivt og varieret aktivitetsprogram med sport, leg eller kulturelle arrangementer til fritiden efter timen. Vores personale vil opmuntre og motivere eleverne til at deltage i aktiviteterne. Fritidsprogrammet er inkluderet i sprogskoleopholdet.

Følgende fritidsaktiviteter tilbydes:

Håndværk, Billard, Brætspil, Fodbold, Museer, Prater, Slacklining, Svømning, Byrundture, Bordfodbold.

Udflugter med skolen

Hver lørdag arrangerer og ledsager vores medarbejdere heldagsudflugter til attraktive destinationer. Hver onsdag vil vores elever have halvdagsudflugter til seværdigheder og interessante byer i regionen. Udflugterne og entréen er allerede inkluderet i kursusgebyret. Nogle af vores tilbud inkluderer:​

- Kahlenberg

- Prater

- Schönbruun

Bolig på skolen.

Eleverne bliver indlogeret i Guest House Wien-Brigittenau, Wiens mest moderne vandrehjem. Det er ideelt placeret mellem Donau-øen og Wiens centrum, hvilket giver eleverne en blanding af atmosfæren i storbyen med fordelene ved et roligt og sikkert boligområde.

Byens centrum med dens mange historiske og kulturelle seværdigheder kan nemt nås i fritiden. Den nærliggende Donau-ø er en oase af ro og er ideel til afslapning, sport og mangfoldige fritidsaktiviteter.

De lyse og moderne dobbeltværelser har alle en-suite badeværelser samt aircondition samt gratis WiFi.

Eleverne bliver nøje udvalgt ifølge hvem, der skal dele værelse med hinanden. Skolen sørger for at matche værelseskammerater, der har et sammenligneligt tysk sprogniveau og er af samme alder, men alligevel taler forskellige modersmål. På denne måde opfordrer vi dem til at tale og øve tysk med hinanden uden for klasseværelset. Drenge og piger er indkvarteret separat.

Eleverne får tre måltider om dagen (morgenmad, frokost og aftensmad).

Vaskeservice tilbydes alle studerende gratis en gang om ugen til deres personlige vasketøj. Sengelinned og håndklæder vil blive leveret og skiftet regelmæssigt.
​​

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen og skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. 

Der vil altid være overvågning døgnet rundt, både under udflugterne og under hele forløbet. Alle elever forventes at deltage i alle timer, måltider og planlagte aktiviteter og udflugter.

Transfer-service

Ved ankomst til Wien lufthavn er det muligt at booke transfer fra og til lufthavnen. Har man booket transfer, vil skolen transportere dig til dit campus, hvor du skal bo, det samme gælder ved hjemrejse, har du booket transfer på hjemrejsen, vil skolen køre dig til en af de to lufthavnen og sørge for du kommer igennem check-in og godt afsted. 

​​

I sprogrejsen til Lindenberg er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service, kan tilkøbes

  • Indlogering i delt dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard tyskkurser med 30 lektioner á 45 min. 

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (weekend)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst på skolen

Indrej​se

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

​Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.​

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt