Lær tysk i den pulserende by Düsseldorf. Vores sprogskoleprogram i Düsseldorf er beliggende ved bredden af Rhinen

Med en befolkning på omkring 600.000 indbyggere ses Düsseldorf som en af Tysklands mest populære storbyer og blev kåret som den næstbedste by i Tyskland for livskvalitet. Ikke alene er dens indbyggere meget glade for deres by, men det er turister, der besøger den fra hele verden også.

Nyd en spadseretur langs bredden af floden Rhinen, den berømte Rheinuferpromenade (Rhinflodens strandpromenade), som forbinder det maleriske historiske centrum med den moderne Media Harbor. Med sine indbyggeres berømte livsglæde har Düsseldorf en næsten middelhavsstemning, især om sommeren.

Programoverblik​

14 - 18 år​

Düsseldorf, Tyskland

30 lektioner pr. uge á 45 , inkl. sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2 - 8 uger

Ankomst søndag, afrejse på lørdag

Sprogskole for teenagers

Sprogskolen i Düsseldorf tilbyder tyskkurser for teenagere om sommeren. Hver uge fra mandag til fredag undervises der 30 lektioner i små klasser. Lektionerne og læringsindholdet er specielt tilpasset aldersgruppen af teenagere. Gennem varierede læringsformer og en høj andel af tale motiverer lærerne alle elever til aktivt at deltage i timerne.

Sommerkurserne i Düsseldorf tilbydes som en komplet pakke inklusive overnatning, helpension, daglige fritidsaktiviteter og udflugter.

Hvad er inkluderet

Alle kurser inkluderer 30 lektioner, kursusmaterialer, boliger, helpension, 24-timers supervision, dagligt aktivitetsprogram, ugentlige udflugter (inklusive entre), vaskeservice og et certifikat ved afslutning af opholdet.

Undervisningen

Sprogkurserne for teenagere tilbydes som sommerkursus i Düsseldorf. 

De intensive tyskkurser omfatter 30 lektioner af 45 minutter om ugen. ​ Sprogskolen har en høj læringsprogression, da undervisningen blandt andet er designet til elever, der planlægger at gå i skole i Tyskland på et senere tidspunkt, eller som gerne vil mærkbart forbedre deres faglige præstationer i tysktimerne i deres Danmark. Lektionerne er specielt strukturerede og designet til yngre og unge studerende. ​ 

Fritid

Kun Rhinen adskiller Düsseldorf City Hostel fra promenaden og gågaden i det historiske centrum. Vandrerhjemmet er det perfekte udgangspunkt for at udforske Düsseldorf og dets mange seværdigheder, og det er også et roligt sted at vende tilbage til og slappe af efter en anstrengende eftermiddag i byen. Vi tilbyder vores studerende mountainbikes gratis og arrangerer cykelture i omgivelserne.

Aktivitetsprogram

Hver dag tilbyder skolen et attraktivt og varieret aktivitetsprogram med sport, leg eller kulturelle arrangementer i fritiden efter timen. Personalet på skolen vil altid opfordre og motivere eleverne til at deltage i aktiviteterne, da dette er rigtigt godt for at få alle integreret på skolen. Fritidsprogrammet er inkluderet i den samlede sprogskolepakke i Düsseldorf.

Følgende fritidsaktiviteter tilbydes:

Badminton, Basketball, Lejrbål, Kano, Klatring, Brætspil, Fodbold, Karaoke, Cykelture, Museer, Skolefester, Svømning, Slacklining, Byture, Bordtennis og Volleyball

Udflugter med skolen

Hver lørdag arrangerer og ledsager vores medarbejdere heldagsudflugter til attraktive destinationer. Hver onsdag vil vores elever have halvdagsudflugter til seværdigheder og interessante byer i regionen. Udflugterne og entréen er allerede inkluderet i kursusgebyret. Nogle af vores tilbud inkluderer ture til:

- Bonn

- Köln

- Siebengebirge (De syv bjerge)

Bolig på skolen.

Vandrerhjemmet er kun et par år gammelt og byder på møbler af høj kvalitet. Vores studerende bor udelukkende i komfortable, moderne dobbeltværelser, som alle har en-suite badeværelser.

Vi udvælger nøje de elever, der skal dele værelse med hinanden. Vi sørger for at matche værelseskammerater, der har et sammenligneligt tysk sprogniveau og er af samme alder, men alligevel taler forskellige modersmål. På denne måde opfordrer vi dem til at tale og øve tysk med hinanden uden for klasseværelset. Drenge og piger er indkvarteret separat.

Vores elever får tre måltider om dagen (morgenmad, frokost og aftensmad).

Vaskeservice tilbydes alle studerende gratis en gang om ugen til deres personlige vasketøj. Sengelinned og håndklæder vil blive leveret og skiftet regelmæssigt.​

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen og skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. 

Der vil altid være overvågning døgnet rundt, både under udflugterne og under hele forløbet. Alle elever forventes at deltage i alle timer, måltider og planlagte aktiviteter og udflugter.

Transfer-service

Ved ankomst til Düsseldorf lufthavn er det muligt at booke transfer fra og til lufthavnen. Har man booket transfer, vil skolen transportere dig til dit campus, hvor du skal bo, det samme gælder ved hjemrejse, har du booket transfer på hjemrejsen, vil skolen køre dig til en af de to lufthavnen og sørge for du kommer igennem check-in og godt afsted. 

​​

I sprogrejsen til Lindenberg er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service, kan tilkøbes

  • Indlogering i delt dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard tyskkurser med 30 lektioner á 45 min. 

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (weekend)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest ved ankomst på skolen

Indrej​se

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

​Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.​

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt