Lær tysk i smukkeste omgivelser i de sydtyske alper på dette sprogkusus

Programoverblik​

12- 17 år​

Spitzingsee ved München​

20 lektioner á 45 min pr. uge, ​aktiviteter og ekskursioner

​Værelser med 3 eller 4 sovepladser med eget bad og toilet

Helpension​

1-4 uger​

Ankomst/afrejse: Søndag/søndag​

En sprogskole i fantastiske omgivelser i Tyskland

Syd for München, for foden af de tyske alper og ved den flotte badesø Spitzingsee, ligger denne sprogcamp, hvor du i skyggen af de tyske alper, sammen med andre unge med alverdens forskellige nationaliteter, kan få en sommer, du aldrig glemmer. 

Sprogskolen, der er et omlagt, tidligere skisportshotel, ligger lige ud til ferskvandssøen Spitzingsee, og er omgivet af flot natur og gode faciliteter. Faciliteterne inkluderer blandt andet kajaker og andre vandsportsobjekter, volleyballbane, mountain bikes, og et åbent område til bålaftener. Spogcampens fokus ligger på aktiviteter i om omkring søen og naturen.

Aktiviteter og ekskursioner

Inkluderet i programprisen er 1 ugentlig heldagsekskursion, og 1 halvdagsekskursioner.  Disse kan blandt andet gå til München, til andre badesøer, og diverse interessepunkter i naturen. Du kan blandt andet får mulighed for at klatre, vandre i bjegre og natur, bygge en båd, river rafte osv.   

Indkvartering og pension

Du vil bo på et værelse med 3 eller 4 sengepladser med eget toilet og bad (se billede nedenfor) sammen med jævnaldrende elever af samme køn. Opholdet inkluderer desuden helpension, som nydes i skolens cafeteria. 

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolen 24/7. Eleverne kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

Campen ligger ude på landet uden nævneværdige muligheder for indkøb, og derfor årsag til færden på egen hånd. Derfor skal man være i nærområdet for campen, når man ikke er på tur. Her vil der dog være mulighed for at handle. Skolens matrikel er dog rigtig stor, og her vil man altså kunne gå ture.

​Det er ikke tilladt at konsumere eller besidde alkohol, når man er afsted.

Transfer-service

Ved ankomst til München lufthavn eller tog- elle busstation kan du tilkøbe at blive afhentet af en privatchauffør, der vil bringe dig til skolen, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

​Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt