Eurostudy sprogrejser for 50+

Destinationer:

50+ sprogrejser til hele verden

50+ sprogrejser er for mennesker i den modne alder, der ønsker at mødes med jævnaldrende i en international atmosfære. Opholdet er en god blanding af seriøs sprogindlæring, kulturelle oplevelser og socialt samvær med internationale 50+'ere fra hele verden.

50+ sprogrejserne har 2 ugers varighed, og er typisk placeret uden for højsæsonen, så opholdet kan finde sted i en afslappet atmosfære med tid til fordybelse i de mange oplevelser, som sådan et ophold byder på.

50+ sprogrejserne er perfekte for dig, der:

  • Ønsker mere end "bare" en slap-af-ferie
  • Gerne vil være social med jævnaldrende -  fra hele verden
  • Søger en kombination af sprog, kultur og unikke oplevelse

Sprogundervisning for 50+

Sprogundervisningen på 50+ sprogrejserne vil ofte være bestående af 20 sproglektioner pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser. Det betyder, at dit sproglige niveau vil blive testet, og du vil derefter blive placeret i den klasse, der svarer til dit niveau. Underviseren vil ofte være en jævnaldrende lærer, der har en universitetsuddannelse i sprogindlæring for udlændinge bag sig - således sikrer man den højst mulige standard af sprogundervisningen.

Logi for 50+

Det varierer fra sted til sted, hvilken type indlogering der er inkluderet i programmet. På mange sprogskoler bliver den 50+ sprogrejsende indlogeret hos en lokal værtsfamilie, da dette giver et unikt indblik i den pågældende befolknings levevis. Herudover giver det mulighed for at praktisere det sprog, man er kommet for at lære. I dette tilfælde bliver man indlogeret i enkeltværelse med halvpension og indgår som en del af værtsfamilien. Alle værtfamilierne bliver løbende besøgt og kontrolleret af sprogskolernes indlogeringspersonale, således at man sikrer de bedst mulige standarder.

For de rejsende, der ikke ønsker ovenstående indlogeringsmulighed, tilbydes der ofte alternativer som fx egen lejlighed, hotel osv. Der er også få programmer, hvor den faste indlogering for 50+ er hotel.

Fritiden

Foruden sprogundervisningen om formiddagen er der et varieret fritidsprogram, som udfylder de fleste eftermiddage og nogle aftener om ugen. Der kan være tale om besøg på lokale attraktioner, besøg på en restaurant, der serverer det pågældende steds specialiteter, teaterbesøg, danselektioner i fx flamenco eller salsa, musik fremført af lokale kunstnere mm. En heldagsekskursion i weekenden til et interessant sted indgår ligeledes i de fleste af programmerne. Ved alle disse arrangementer bliver der taget hensyn til de deltagendes ønsker og behov, så det bliver den optimale oplevelse for alle deltagere.

Transferservice

Ved ankomst til den angivne lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet.

Flyrejsen til destinationen

Eurostudy International er gerne behjælpelig med at arrangere rejsen frem til den nærmeste lufthavn, hvor kursisterne bliver afhentet af skolens personale. Det giver en tryghed for den rejsende, hvis der er en helhed i arrangementet, og man behøver derved ikke bekymre sig om stort set andet end at glæde sig til opholdet. Alternativt er man velkommen til selv at booke sine flybilletter - vi skal blot have besked herom ifm. tilmelding.

Forsikring

Det er gennem Eurostudy International muligt at tilkøbe en rejseforsikring med super eller standard dækning, samt en afbestillingsforsikring. Vi råder alle vores deltagere i 50+ sprogrejserne til at tegne dels en afbestillingsforsikring, der dækker ved forskellige uheldigt opståede situationer inden afrejse og dels en rejseforsikring, som har forskellige dækningsgrader på selve rejsen. Du kan læse mere om vores forsikringer samt se priser her.
​​

Spørgsmål?

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med vores spændende 50+ sprogrejser, er man velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller på e-mail eurostudy@eurostudy.dk. Alternativt kan du også kigge nærmere på vores almindelige voksenkurser, som jo er for alle over 18 år.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info