Dette er en overskrift​

Indhold på vej​

Programoverblik​

13 - 17 år​

Antibes​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 1-6 uger

Ankomst søndage

Afrejse på lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Antibes modtager hver eneste sommer unge sprogrejsestuderende fra hele verden. Det er en populær skole med mere end 30 års erfaring i at undervise internationale unge i fransk. Sprogskolen benytter sig af flere forskellige sprogcentre i Antibes, og fælles for dem alle er, at de lægger vægt på at rammerne skal være trygge.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Antibes er af høj kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Der vil maks. være 15 elever i en klasse.

Det er muligt at tilkøbe 6 ekstra lektioner/uge, således at du vil modtage 26 lektioner/uge.

Bemærk, al undervisning foregår på fransk, og vi anbefaler derfor at man allerede kan lidt fransk.

Indlogering og forplejning

I Antibes bliver du indlogeret på et af sprogskolens kollegier i et flersengsværelse (3-4 sengsværelse). Skolen anvender undervisningslokaler på flere af kollegierne, mens der er et enkelt kollegium, hvor der er inkluderet shuttle-service mellem sprogskole og kollegium. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Bemærk vi kan ikke love, at alle vores elever kommer til at bo på kollegiet, der ligger i forbindelse med sprogskolen.

Der er inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider i sprogskolens kantine, medmindre I er på udflugt, i hvilket fald det vil være en madpakke.

Påske og efterårsferie

Det er også muligt at tage på sprogrejse til Antibes uden for sommersæsonen, da skolen i Antibes også tilbyder kurser i påske- og efterårsferien.

Aktiviteter og e​kskursioner​

​I sprogrejsen til Antibes er der inkluderet et stort aktivitetsprogram med spændende, sociale aktiviteter hver eftermiddag. Fx kan der nævnes sports, shopping, strandtur, sightseeing, besøg til lokale seværdigheder og meget mere. Der vil ligeledes hver aften blive arrangeret sociale aktiviteter som fx grillaften, diskotek, spil, kabaret, shows, bordtennis, volleyball, fodbold, filmaften og meget mere. I Antibes er der inkluderet 1 heldagsekskursion hver uge til steder som fx Cannes, Monaco, St. Paul de Vence og mange flere.

Regler og opsyn

Du må gerne færdes på egen hånd i Antibes i din fritid mellem 13.30 - 19.30 og på de arrangerede ekskursioner får man også tid på egen hånd, som regel 1-2 timer, hvor man herefter mødes med gruppen igen. Sprogskolens elever skal være på deres værelser senest 22.30. 16-17-årige kan dog med en skriftlig tilladelse fra deres forældre få lov til at være senere ude. 

Transfer

Ved ankomst til Nice Lufthavn vil du blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Antibes, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse til Nice skal helst ske i tidsrummet 9-20. 

I sprogrejsen til Antibes er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Nice Lufthavn
  • ​Niveautest ved ankomst

  • Indlogering på sprogskolens kollegium i flersengsværelse med helpension

  • Undervisningsmaterialer

  • 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

​REJSEBESKRIVELSE OG ANBEFALING FRA TIDLIGERE DELTAGER I ANTIBES

Louise Krogh ​var på Young-sprogrejse med Eurostudy til Antibes i sommeren 2017 og har lavet et uddybende blogindlæg om sin positive oplevelse. Læs indlægget her og bliv inspireret af en tidligere deltager.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt