50+ SPROGREJSER FOR VOKSNE OVER 50 ÅR

Drømmer du om at komme på sprogrejse og leder du efter en seriøs udbyder?

50+ sprogrejser er for dig over 50, der ønsker at rejse ud i verden og lære sprog i inspirerende og hyggelige omgivelser.

Du får undervisning af højeste kvalitet, massere af kulturelle oplevelser og socialt samvær med midaldrende og seniorer fra hele verden.​

500,- i rabat på alle 50+ sprogrejser i hele 2018​

Hvorfor 50+ sprogrejse med Eurostudy?

50+ sprogrejserne har typisk 2 ugers varighed, og er for det meste placeret uden for højsæsonen, så opholdet kan finde sted i en afslappet atmosfære med tid til fordybelse i i et hav af spændende oplevelser.

50+ sprogrejsen er for dig, der...

ønsker en aktiv ferie

gerne vil være social med jævnaldrende fra hele verden

søger en kombination af sprog, kultur og unikke oplevelser

Undervisning der passer til dit niveau

Sprogundervisningen på 50+ sprogrejserne vil ofte være bestående af 20 sproglektioner pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser. Du vi blive testet første dag og vil derefter blive placeret på et hold, der passer til dit sproglige niveau.

Underviseren vil ofte være en jævnaldrende. På nogle destinationer er der kun 50+ere på samme hold, mens andre steder kan der også være yngre elever til sprogundervisningen (afhængigt af det givne niveau). Men alt andet på aktivitetsprogrammet vil altid kun være for 50+ere.

Indlogering

Det varierer fra sted til sted, hvilken type indlogering, der er inkluderet i programmet. På mange sprogskoler vil du blive indlogeret hos en lokal familie. Det giver et unikt indblik i kulturen og rig mulighed for at øve sproget uden for undervisningen.

Alle værtfamilierne bliver løbende besøgt og kontrolleret af sprogskolernes indlogeringspersonale, således at man sikrer de bedst mulige standarder. For de rejsende, der ikke ønsker ovenstående indlogeringsmulighed, tilbydes der ofte alternativer - som fx egen lejlighed, hotel osv. Der er også programmer, hvor den faste indlogering for 50+ er hotel eller sprogskolens kollegium.

Fritid

Foruden sprogundervisningen om formiddagen er der et varieret fritidsprogram, som udfylder de fleste eftermiddage og nogle aftener om ugen. Der kan være tale om besøg på lokale attraktioner, besøg på en restaurant, der serverer det pågældende steds specialiteter, teaterbesøg, danselektioner i fx flamenco eller salsa, musik fremført af lokale kunstnere mm. En heldagsekskursion i weekenden til et interessant sted indgår ligeledes i de fleste af programmerne. Ved alle disse arrangementer bliver der taget hensyn til de deltagendes ønsker og behov, så det bliver den optimale oplevelse for alle deltagere.

​​Transfer-service

Ved ankomst til den angivne lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet og retur igen ved hjemrejse. Denne service tilkøbes i forbindelse med prisberegning/tilmelding.

Flyrejsen til destinationen

Eurostudy er gerne behjælpelig med at arrangere rejsen frem til den nærmeste lufthavn, hvor kursisterne bliver afhentet af skolens personale. Det giver en tryghed for den rejsende, hvis der er en helhed i arrangementet, og man behøver derved ikke bekymre sig om stort set andet end at glæde sig til opholdet. Alternativt er man velkommen til selv at booke sine flybilletter - vi skal blot have besked herom ifm. tilmelding.

Forsikring

Det er gennem Eurostudy muligt at tilkøbe en rejseforsikring med super dækning, samt en afbestillingsforsikring. Vi råder alle vores deltagere i 50+ sprogrejserne til at tegne dels en afbestillingsforsikring, der dækker ved forskellige uheldigt opståede situationer inden afrejse og dels en rejseforsikring, som har forskellige dækningsgrader på selve rejsen. Du kan læse mere om vores forsikringer samt se priser her.
​​

Spørgsmål?

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med vores spændende 50+ sprogrejser, er man velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller på e-mail eurostudy@eurostudy.dk

Alternativt kan du også kigge nærmere på vores almindelige voksenkurser, som er for alle over 16, 17 eller 18 år.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info