Hvorfor lære englesk?

​Unaset hvem du er, og hvad din situation måtte være,  er der et utal af gode grunde til at lære engelsk. Antallet af mennesker, der kan kommunikere på engelsk anslås til at være mellem 1,5 og 2 milliarder mennesker, hvilket gør engelsk til det sprog, der forbinder flest mennesker på jorden. 

Engelsk er nærmest blevet den globale tidsalders officielle sprog. Overalt i verden lærer man engelsk i skolerne, ofte fra en tidlig alder, og derfor er engelsk også sproget, flest mennesker snakker i verden.

Allerede fra de lave klasser i folkeskolen i det danske skolesystem, er engelsk en signifikant del af skoleskemaet. Derfor er engelsk også et af de centrale fag, man i folkeskolen og gymnasiet får karakterer for og bliver eksamineret i. Der er derfor et højere karaktergennemsnit at hente, hvis du er god til engelsk. Måske er din højere karakter i engelsk i gymnasiet lige præcis det, der hjælper dig op på det snit, der skal til for at komme ind på din drømmeuddannelse.

Næsten hvorend du bevæger dig i verden, er der god mulighed for at støde ind i nogen, der snakker engelsk. Det gør dine chancer for at kunne kommunikere medMange internationale virksomheder opererer på engelsk på tværs af landegrænser, så dine karrieremuligheder vil få et stort boost, hvis du mestrer det engelske sprog.

Lær engelsk for din karriere

Hos et utal af virksomheder og organisationer - også mange af dem, der opererer udenfor lande, hvor engelsk enten er officielt sprog eller tales af majoriteten af befolkningen - er engelsk det sprog, der benyttes internt og eksternt. Selv i organisationer eller virksomheder, hvor der ikke kommunikeres på engelsk til dagligt, vil man ofte opleve at skulle snakke engelsk med kunder, samarbejdspartnere eller interessenter. At lære engelsk på et professionelt niveau, vil derfor unægteligt forbedre dine karrieremuligheder. Du vil også kunne studere i hele verden, da mange universiteter tilbyder studieretninger på engelsk. 

Lær engelsk for din fritid

​Næsten uanset hvor du måtte have lyst til at rejse på ferie, er der gode chancer for, at du i grove træk vil kunne kommunikere med den lokale befolkning, hvis du har har lært engelsk. Naturligvis veksler verdesndele, lande, områrder meget i deres engelskkundskaber, men man kommer ikke udenom, at hvis du blev sat et vilkårligt sted på kloden, at engelsk var det mest sandsynlige sprog, du og en lokal ville have til fælles. Et lære engelsk er derfor et fantastisk redskab til at forøge kvaliteten af dine udlandsrejser i fremtide.

Engelsk altdominerende i et hav af vigtige brancher. Er du til film, litteratur, musik, videnskab, journalistik, kan lide at browse internettet, er engelsk det atoverskyggende sprog, du skal lære. Detkan altså være livsforbedrende kvalitet fobundet med at lære engelsk. ​

Engelsk er også internettets uofficielle sprog, og du vil derfor nemt kunne finde venskaber i forskellige communities på internettet, der interesserer dig. 

Klar på et lære engelsk?

​Er du blevet interesseret i en sprogrejse, hvor du kan lære engelsk? Vi har flere sprogrejser til spændende destinationer. Du kan her se vores sprogrejser til England, USA og Malta.​

Hvad er den bedste måde at lære engelsk på?

​Den bedste måde at blive god til noget, er at øve det. Det er ikke en umulig kamp at tillære sig engelsk på egen hånd, men det er unægteligt nemmere, hvis man har en med grundig kendskab på sproget til at hjælpe dig.

Der er mange måder at lære engelsk på. Man bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære engelsk på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes. På den måde får du nemlig mulighed for at leve i et engelsktakende miljø, hvor din evne Med EuroStudy International kan du komme på sprogrejse til spændende sprogskoler og destinationer i England, USA og Malta.
​​

Grammatiske kategorier på engelsk


​Vi har lavet en kort guide, der kan hjælpe dig med at fy styr på den engelske grammatik. Alt du skal gøre er at trykke på kategoriseringerne nedenfor for at læse mere om dem.
​​​​

Navneord på engelsk

Navneord er personer, steder eller ting. De fortæller os, hvad vi taler om. Eksempler på engelske navneord er: Dog, hat, England og George.

​Tillægsord på engelsk

Tillægsord modificerer eller beskriver navneord. Ordene pale, funny, orderlyer tillægsord.

​Birord på engelsk

Biord modificerer tillægsord, udsagnsord eller andre biord. De fortæller os hvordan, hvornår og hvor noget sker. De kan udtrykke antal, intensitet, hyppighed eller mening
​​

Udsagnsord på engelsk​

Udsagnsord er handlingsord. De fortæller os, hvad der foregår og hvornår (datid, nutid, fremtid). Udsagnsord kan også udtrykke muligheder og betingelser. Eksempler på udsagnsord er: Eat, play, run, drive.
​​

Tegnsætning på engelsk

Tegnsætning er ikke en del af mundtlig engelsk, men det er vigtigt at kunne mestre i skriftlig engelsk.

Listen af grammatikregler er lang​

​Der er et hav af grammatiske regler og hensyn, man konstant skal tilpasse sit engelske sprog til, hvis man vil udtrykke sig grammatisk korrekt. Listen af regler er desværre lang, og næsten uanset hvor god man bliver til engelsk grammatik, vil man stadigvæk have noget at lære.

Mange synes, grammatik er lidt kedeligt, men at få en forståelse for sprogets grammatik, hjælper virkelig med at forstå og lære engelsk på en ny, bedre og hurtigere måde. Når man først har lært de mest basale regler (uden at tænke over dem), så kommer forbedringerne hurtigt.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt