Taormina​, Sicilien

K​ort og godt om Taormina, Sicilien

  • Indbyggertal: Ca. 10.000 indbyggere.
  • Sprog: Italiensk
  • Fun fact: : Sicilianerne bruger ofte ordsproget ”Giv os en uge af dit liv, så skal vi give dig 3.000 års historie”
  • Eurostudy anbefaler: Oplev byens antikke teater, Teatro Antio di Taormina. Teatret er hugget ind i klipperne, der giver et unikt syn mod det Joniske hav, og mod vulkanen Etna.
  • Det skal du spise i Taormina: Prøv en af de utallige lækre pastaretter som byen har at byde på.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Taormina

  • Voksen ​(se programinfo her)
  • 50+ ​(se programinfo her)

Taormina - Gå ned i tempo, og lev på ægte siciliensk manér, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​De fleste ved ikke, hvor meget Sicilien har at byde på. Sol, sandstrande, et akvamarinblåt hav, en sneklædt vulkan, Etna, skove og bløde gyldne bakker. Ethvert kongeligt dynasti i Europa af større betydning har efterladt spor på Sicilien i deres bestræbelser på at få denne smukke ø lagt ind under deres besiddelser. Kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle efterladenskaber er synlige på næsten ethvert gadehjørne i enhver by på øen, der er beliggende midt i Middelhavet. Sicilien er den perfekte destination for en sprogrejse for dig, der elsker kultur, mad og solskin!


Sprogskolen i Taormina

​Sprogskolen på Sicilien er beliggende i hjertet af Taormina på østkysten af Sicilien. Skolen har siden 1982 tilbudt undervisning i italiensk til udenlandske studerende. Skolens stifter og ejer ønskede, at udlændige skulle have muligheden for at opleve de vigtige historiske skatte samtidig med, at de fik kendskab til det sted, hvor rødderne til den italienske kultur ligger. Sprogskolen er én af de få sprogskoler på Sicilien, men ikke desto mindre er den anerkendt over hele Italien.

​​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt