New York City, New York, USA

K​ort og godt om New York

  • Indbyggertal: Ca. 8,4 millioner indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: New York City har flere mennesker end 39 af de 50 stater i USA
  • Eurostudy anbefaler: Seværdigheder ligger på en lang linje på Manhattan, men et besøg til Brooklyn Bridge er også en flot oplevelse. Udnyt turen, og tag til Brooklyn, hvor du støder på gademusikanter og et spændende miljø.
  • Det skal du spise i New York: Intet sted i verden kan man få en bedre Pastrami Sandwich end i New York. Prøv Katz's Delikatessen eller Sarge's Deli.

Hvilke programtyper tilbyder vi i New York

  • Young (se programside her)
  • GO (se programside her)
  • Voksen (se programinfo her)

New York - den ultimative storbyoplevelse blandt sprogrejser til USA

​New York er et af de mest spændende, fascinerende og dynamiske steder på jorden, og derfor den perfekt ramme for en sprogrejse. 

Kært barn har mange navne – og i dette tilfælde gælder, at New York er kendt under mange navne, blandt andet ”the Big Apple og ”byen, som aldrig sover”. Byen er den mest folkerige i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end ét århundrede har den forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, mode og kunst bidrager til dens status som én af verdens mest betydningsfulde byer.

New York er bestående af fem bydele, der hver især udgør et ”amt”: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner indbyggere på 830 km2 har New York den næststørste befolkningstæthed i Nordamerika.

New York er det perfekte sted for et sprogkursus, hvis du ønsker den ultimative storbyoplevelse med alt, hvad den indeholder.

Programinfo og tilmelding til sprogrejser til USA

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt