Montpellier​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 290.000 indbyggere
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: : Montpellier blev allerede grundlagt i 700 tallet, og universitetet i Montpellier er fra 1289. I dag er Montpellier det kulturelle og administrative center i området.
  • EuroStudy anbefaler:Den botaniske have Jardine de Plantes (Frankrigs ældste), er et skønt åndehul
  • Det skal du spise i Montpellier: Prøv en ægte fransk Ratatouille!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Montpellier, Frankrig

Montpellier - Frankrigs centrum for uddannelse og kultur

​Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig, da mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og ikke mindst det mest inspirerende kulturliv. Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt "Villa d' Art". Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.


Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Området omkring Montpellier er naturligvis verdenskendt for vinproduktion, og her bliver fremstillet fremragende vine i alle priskategorier.

Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Sommeren varer helt til udgangen af oktober, og man kan endda sidde uden for og drikke kaffe om vinteren, hvis blot solen er fremme på himlen. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse.

Alt i alt er Montpellier en vidunderlig destination, hvis man ønsker at opleve den ægte sydfranske stemning, den fineste kultur og den mest overvældende natur!


Sprogskolen i Montpellier

​Sprogskolen i Montpellier er beliggende på en af byens mest eksklusive adresser på Grand Rue Jean Moulin, i hjertet af Montpelliers historiske bycentrum. Den skønne gade er gågade og fyldt med mange små forretninger, gourmetbutikker og typiske franske caféer. Sprogskolen er beliggende lige over for det imponerende Chamber of Commerce. 


Bygningen sprogskolen har til huse i, var tilbage i det 18. århundrede bygget som et privat stilfuldt palæ. Den smukke bygning ses ofte i bøger omhandlende Montpellier, da det med sin storslåede indgang er én af byens flotteste bygninger. Sprogskolen byder på moderne undervisningsfaciliteter bag det antikke ydre, hvor der findes lyse og indbydende klasselokaler med aircondition, computere, trådløst internetadgang, opholdsarealer og meget mere.

Sprogskolens centrale beliggenhed betyder, at du som kursist kun er et par skridt fra de solrige terrasser på "Place de la Comédie", den centrale plads i Montpellier og dens fascinerende operahus.

Sprogskolen i Montpellier er desuden en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt