Cambridge, England - Sprogskole

K​ort og godt om Cambridge

  • Indbyggertal: 124.000 indbyggere (2011)
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Cambridge ligger kun 100 km fra London, og er mest kendt for sin lange historie som uddannelsesinstitution.
  • EuroStudy anbefaler: Fornem historiens vingesus, og gå på opdagelse imellem de gamle universitetsbygninger. Du finder næsten ikke noget smukkere i byen!
  • Det skal du spise i Cambridge: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. Prøv med scones med syltetøj og clotted cream.

Hvilke programtyper vi tilbyder i Cambridge

  • Young ​ (se programinfo her)
  • GO ​ (se programinfo her)
  • Voksen ​ (se programinfo her)

Tag på sprogskole i Cambridge - Byen med 25.000 studerende!

​Vil du på sprogrejse til England er Cambridge absolut værd at overveje. Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdensscenen, når man taler om uddannelse. Denne destination skaber de perfekte rammer for en fantastisk sprogrejse.


Cambridge har et socialt og kulturelt liv specielt velegnet for studerende. Med et indbyggertal på 100.000 er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til at man aldrig vil kede sig. I Cambridge er der rigtig mange shoppingmuligheder, masser af biografer, caféer, teatre, gallerier, museer - alt hvad du har brug for til dit livs sprogrejse. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.


Sprogskolen i Cambridge

Sprogskolen i Cambridge har en central beliggenhed med let adgang til offentlig transport og det hyggelige bycentrum. Fra sprogskolen i Cambridge er kun ca. 10 minutters gang til de verdenskendte universitetsbygninger og den smukke flod Cam, der løber gennem Cambridge. Denne sprogskole i Cambridge har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser.

Selve sprogskolen i Cambridge har til huse i 2 smukke victorianske bygninger, der ligger side om side med vedbend-beklædte mure og dejlige haver. Sprogskolen har på 22 indbydende lyse klasselokaler, learning centre, gratis WiFi, computerrum, café, student servicekontor og meget mere. På sprogskolen i Cambridge er der plads til 300 internationale studerende.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt