Italien

Rom

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 2,7 millioner indbyggere
  • Sprog: Italiensk
  • Fun fact: Rom blev grundlagt i 753 f.Kr. af Romulus
  • Eurostudy anbefaler: Slentre igennem den hyggelige bydel Trastevere, og tag en espresso på en lille fortovscafe, mens du nyder byens liv
  • Det skal du spise i Rom: Du bliver aldrig færdig med det romerske køkken. På hvert gadehjørne gemmer der sig store smagsoplevelser. Pizza er et must i byen!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Rom

Rom - Den evige by!

​Rom er hjertet i en af de ældste civilisationer i verden, fødestedet for mange folkeslag og kulturer. Hundredvis af forfattere, digtere og kunstnere fra enhver periode, og fra forskellige egne af verden har brugt byens skønhed, dens farve, dens kunst og dens atmosfære til at samle inspiration.


Rom er ikke kun en by fuld af monumenter, paladser og museer, det er også en moderne by, som tilbyder en spændende atmosfære til de mennesker, der bor der og de tusindvis af mennesker, der kommer for at besøge byen hvert år.

Rom er historie, kunst, arkitektur, musik, skuespil, farver, smag, liv og prægtige omgivelser.

Rom er ligeledes kendetegnet ved dens indbyggere, som siden oldtiden har været kendt for deres gæstfrihed, nysgerrighed, og den glæde de har ved at møde mennesker med et andet sprog og en anden kultur.


Sprogskolen i Rom

Sprogskolen i Rom er én af de mest anerkendte i Italien, og den har siden 1974 været godkendt af det Italienske Undervisningsministerium til undervisning af udlændinge. Skolen er beliggende tæt på det hyggelige historiske centrum af Rom, og den skaber de bedste rammer for et sprogophold i denne fantastiske by. Sprogskolen er desuden anerkendt af en lang række internationale organisationer, der garanterer undervisningsniveau og kvalitet i topklasse.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.