K​ort og godt

  • Indbyggertal: 190.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: York blev i en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som Englands nordlige hovedstad.
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg i byens mægtige domkirke, og bagefter skal du

    tage dig tid til at spadsere gennem byens gamle gader, og oplev historiens vingesus.

  • Det skal du spise i York: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. I York er der rig mulighed for at finde en hyggelig lille cafe i den gamle del af byen. Prøv med scones og flødeskum.

Hvilke programtyper tilbyder vi i York

  • 50+ ​ (se programinfo her)

York - Middelalderbyen der betager enhver.

​York er en af de mest populære destinationer når folk vælger en sprogrejse til England. York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”. Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalder mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa.

I dag er York en levende universitetsby, pakket med restauranter, cafeér, butikker, og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen. Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en fantastisk hyggelig destination, især hvis man har interesse for kultur, kunst og historie.


Sprogskolen i York

​Sprogskolen i York, er én af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev.


Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Skolen har rummelige, veludstyrede undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestuer, café og gratis Wi-Fi adgang.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt