Valencia, Spanien

K​ort og godt om Valencia, Spanien

  • Indbyggertal: Ca. 807.000 indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Valencia blev grundlagt som en romersk koloni i 138 f.Kr.
  • Eurostudy anbefaler: Kunstarternes og Videnskabens By, som består af et eksperimentarium, akvarium, operahus og planetarium.
  • Det skal du spise i Valencia: Mercado Central, som er et af Europas ældste og største madmarkeder, hvor man finder alt fra den dyre lufttørrede skinke jamón ibérico de bellota til friske grøntsager og frugt.​

Hvilke programtyper tilbyder vi i Valencia

  • GO (se program her)
  • Voksen (se programinfo her)

Valencia - En by af muligheder!

Valencia er en perle iblandt vores sprogskoler. Valencia er først og fremmest en kosmopolitisk by med ca. 800.000 indbyggere. Den smukke middelhavsby har et mildt tempereret klima, og den byder på et væld af gastronomiske lækkerier, festivaler og kulturelle begivenheder hele året rundt. Så Valencia er absolut værd at tage med i overvejelserne hvis du vil på sprogskole i Spanien. I Valencia har du som besøgende en unik mulighed for at opleve, hvordan de smukkeste historiske bygninger står side om side med nyskabende, innovativ arkitektur - i en fascinerende harmoni. Igennem de sidste to årtier har Valencia gennemgået en forbløffende transformation. Valencia har på en masse spændende bygninger inden for moderne arkitektur, fx kan nævnes "City of the Arts and Sciences", museet "IVAM" (Valenica Institute of Modern Art), koncertsalen "Palau de la Musicá" og konferencecentret "Palau de Congresos". De imponerende moderne bygning danner en interessant kontrast til det smukke og mystiske historiske centrum med sine mange religiøse templer og gotiske barokkirker.

En anden populær del af Valencia er byens smukke park, der omgiver en stor del af byen. Parken er beliggende på flodlejet, Jardín del Turia, i den tidligere Turia-flod. Parken er perfekt til alle former for sport, cykling, jogging, skøjteløb eller bare til at dase i solen.

En af de mest spændende og ikke mindst populære bydele i Valenica, er området "Barrio del Carmen". Barrio del Carmen er kendt for sine mange tapasbarer, caféer og restauranter med lækre valencianske retter, såsom den berømte "paella". Folk i alle aldre og med alle præferencer nyder denne bydel, og de går på opdagelse i de smalle, gamle og hyggelige gader.

Det behagelige klima i Valencia betyder, at byens smukke sandstrand bliver benyttet flittigt det meste af året. Den populære strand er en lækker gylden sandstrand, og den er naturligvis først og fremmest populær for solbadende gæster, men også en lang række restauranter og caféer ligger langs strandpromenaden.

Den mest populære festival i Valencia finder sted i marts måned, og den hedder "Las Fallas". Fem dage i marts fyldt med fyrværkeri og fest i gaderne, skaber en ultimativ autentisk oplevelse for turisterne i byen. Foruden ovenstående er Valencia kendt for de fantastiske rammer til sejlads og deres Formel 1.

I Valencia får du hele pakken, og foruden ovenstående har du mulighed for at opleve 360 solskinsdage om året og en meget venlig og imødekommende befolkning. Alt dette gør Valencia til den perfekte destination for en sprogrejse med fokus på kvalitet og seriøsitet.


Sprogskolen i Valencia

​Sprogskolen er en af de mest anerkendte og bedste private sprogskole i Spanien. Sprogskolen er beliggende i byens smukke historiske centrum, og derfor kun et stenkast fra de mange seværdigheder og muligheder i Valencia. Sprogskolen har til huse i en smuk fire-etagers bygning og den har 10 store undervisningslokaler med aircondition, bibliotek, videotek, opholdsrum til de studerende, internet og tagterrasse. Sprogskolen byder hvert år studerende velkommen fra hele verden, og har et rigtig flot mix af nationaliteter. Langt de fleste studerende på sprogskolen er i alderen 20 til 40 år.


Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig. Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler på det spanske marked.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt