St Paul's Bay​

K​ort og godt om St. Paul's Bay

  • Indbyggertal: 29.000
  • Sprog: Engelsk, mens størstedelen af øens indbyggere også taler maltesisk.
  • EuroStudy anbefaler: Tag en aftenstur til det ovale torv Piazza tal-Bajja, der ligger lige bag den idylliske havnepromenade i Bugibba. Her mødes turister og de lokale, og nyder den afslappede stemning under byens palmer.
  • Det skal du spise i St. Paul's Bay: Du finder mange traditionelle engelske retter på Malta pga. øens historie, men det ægte maltesiske køkken indeholder mange fiskeretter, soltørrede tomater, og oliven.

St. Paul's Bay - Byen med øens smukkeste havnepromenade

​Ud over at være en ”sol, strand og sand” destination tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Øens rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse. Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand, og Malta er det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter som tennis, sejlsport, windsurfing, dykning og vandsport. Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en yderst populær destination i sommerperioden. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd


Sprogskolen i St Paul's Bay

Sprogskolen er en af de mest anerkendte på Malta, og den har mange flotte faciliteter. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig, og den er kendt i branchen som værende én af de mest seriøse på Malta. Denne sprogskolelokation er kun for voksne.  Se programmet for voksne her. Men sprogskolen arrangerer også en sommer camp for unge, der foregår et stykke længere inde på øen.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt