Malaga

K​ort og godt

 • Indbyggertal: Ca. 570.000 indbyggere
 • Sprog: Spansk
 • Fun fact: Påskeugen, Semana Santa er en helt speciel oplevelse. Store religiøse optog fylder gaderne hele ugen, og der er musik og liv i hele byen.
 • Eurostudy anbefaler: Picasso blev født i Malaga, og det er byen meget stolt af. På Picasso-museet i Buenavista Paladset findes 155 malerier og desuden tegninger, skulpturer og meget mere af Picasso.
 • Det skal du spise i Malaga: De lokales svar på gazpacho, porra Antequera, der består af daggammelt brød, hvidløg, olivenolie og tomat.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Malaga

 • Young (se programinfo her)
 • Go (se programinfo her)
 • Voksen (se programinfo her)
 • 50+ i Malaga øst eller Malaga centrum

 • Sprogkursus + praktik

 • Sprogkurser med erhvervsfokus

Sprogskole i Malaga - Spansk lidenskab, og kultur samlet i en by

​Málaga er beliggende på Spaniens sydkyst i det område, der kaldes Andalusien. Her finder man det, som de fleste forstår ved det rigtige Spanien: flamenco, de hvide landsbyer, arabiske paladser, blå himmel, smukke farvestrålende bouganvillas, tyrefægtning, historiske byer, solbadede strande og selvfølgelig den lidenskab, hvormed det andalusiske folk nyder livet.

Málaga’s historiske bycentrum med de snoede gader, hundredvis af tapasbarer og restauranter er med til at fastholde den totale spanske atmosfære. Katedralen og den arabiske borg er en del af den rige arkitektoniske arv. Picasso er født her, og der er åbnet et museum til ære for ham midt i det historiske bycentrum. Derudover findes der utallige kunstgallerier, biografer og musiksteder til den kunstnerisk interesserede.

Málaga er desuden udstyret med en stor international lufthavn, som gør det til et ideelt udgangspunkt for besøg til steder som Granada, Sevilla, Córdoba og Ronda på sprogskole i Spanien. De her nævnte steder kan nås på et par timer med Málaga som udgangspunkt. Malaga er en virkelig attraktiv destination når du vil på sprogrejse til Spanien!

Programinfo og tilmelding for sprogrejse til Spanien

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt