Firenze, Italien

K​ort og godt om Firenze

  • Indbyggertal: Ca. 360.000 indbyggere
  • Sprog: Italiensk
  • Fun fact: Florence Nightingale , den berømte sygeplejerske , blev født i Firenze d. 12. maj 1820
  • Eurostudy anbefaler: Udsigten fra Michelangelo-pladsen er eftertragtet. Herfra har du især ved solopgang og solnedgang et eventyrligt kig ud over Firenzes kupler, tårne og bakker, der gennemskæres af Arno-floden.
  • Det skal du spise i Firenze: Forkæl dig selv med tiramisu til dessert.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Firenze

  • Voksen (se program her)
  • 50+ (se program her)

Firenze - Gå i Micheangelos fodspor, og dyk ned i Italiens smukke kunstcentrum.

​Firenze, er hovedstaden i Toscana og en af de mest charmerende byer man kan finde i Italien. Byen har en lang og spændende historie, blandt andet var Firenze hovedstad for hele Italien i perioden år 1865 til 1870.

Firenze er først og fremmest kendt for sine unikke kunstskatte og den imponerende arkitektur, og mange af de største europæiske kunstnere har været tilknyttet byen. Det anslås, at da kulturlivet var på sit højste i Firenze, boede eller arbejdede en tredjedel af Europas mest indflydelsesrige kunstnere i byen. Det er ikke vanskeligt at forstå, hvorfor byen har været et mekka for kunstnere gennem tiden, for byens centrum er noget af det smukkeste og mest charmerende. Byens historiske centrum har da også været at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste siden år 1982. Den gamle bydel i Firenze er det største område i Europa med ensrettet trafik, og det er virkelig en oplevelse ud over det sædvanelige.

Idag er Firenze naturligvis en spændende og moderne storby, men den har i sandhed forstået at bevare sin unikke charme. Gå en tur i de smalle gader og nyd de historiske bygninger, museerne, de fashionable butikker, byens mange hyggelige caféer og skønne restauranter. Trænger du til en pause fra seværdighederne og de imponerende kulturskatte, kan en frokost i en af de skyggefulde parker varmt anbefales.

Alt i alt vil en sprogrejse til Firenze, og sprogskole i Italien være en ultimativ oplevelse, hvis du drømmer om at opleve en italiensk uspoleret charme, fantastisk kultur, imponerende kunst i antikke omgivelser!


Sprogskolen i Firenze

Sprogskolen i Firenze har en central placering i byens charmerende bycentrum, i området der hedder ”Santa Croce”. Santa Croce er kendt for de mange spændende, delikate butikker, kunstværksteder og naturligvis den unikke placering tæt ved byens mest berømte monumenter og seværdigheder.

Selve sprogskolen har til huse i en smuk klassisk bygning, og den byder på behagelige undervisningslokaler og dejlige opholdsarealer for de internationale studerende. Til den ene side af sprogskolen kan du nyde udsigten til Palazzo Vecchio og fra den anden Piazza Peruzzi, så det er den perfekte sprogskole i Italien hvis du ønsker at ophold dig i hjertet af den smukke by.

Sprogskolen i Firenze er blandt de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Italien, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Denne sprogskole  modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt