Skriv dit navn på listen af historiske, brilliante tænkere, der har slået sine folder i Firenze, Italien.

Programoverblik​

18+​

Firenze, Italien

Du bestemmer antal lektioner

Værtsfamilie, delelejlighed, eller egen studiolejlighed

Muligheder afhænger af dit valgte logi

Varighed: Mindst 1 uge

Ankomst søndag, afrejse lørdag

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Firenze, Toscana, Italien

Sprogskolen i Firenze er én af de mest anerkendte i Italien, og eksisteret siden 1976. Skolen er beliggende tæt på det hyggelige historiske centrum af Firenze, og den skaber de bedste rammer for et sprogophold i denne fantastiske by.

Sprogskolen er desuden anerkendt af en lang række internationale organisationer, der garanterer undervisningsniveau og kvalitet i topklasse.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Firenze er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser.

Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på denne sprogskole:​

 • Generelt Italienskkursus med 15 lektioner pr. uge (max 5-14 elever/hold)​
 • ​Generelt Italienskkursus med 20 lektioner pr. uge (max 5-14 elever/hold)​
 • ​Intensivt Italienskkursus med 30 lektioner pr. uge (max 5-14 elever/hold)​
 • ​Enetimer​
 • ​Kombinationskursus med 20 gruppelektioner + 10 enetimer pr. uge​
 • ​Italiensk og teater​ - 15 lektioner pr. uge (max 1-5 elever/hold)
 • ​Italiensk og sang ​- 15 lektioner pr. uge (max 1-5 elever/hold)
 • ​Italiensk for forretningskunder​ - 15 lektioner pr. uge (max 1-5 elever/hold)
 • ​Italiensk og madlavning ​- 15 lektioner pr. uge (max 1-5 elever/hold)
 • ​Italiensk og film​ - 15 lektioner pr. uge (max 1-5 elever/hold)
 • ​Eksamensforberedelseskursus​

OBS: 1 lektion har en varighed på 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

​Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Firenze har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Du vælger selv om du ønsker at tilføje morgenmad eller halvpension til bookingen. Alternativt kan der bookes uden forplejning. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet.

Indlogering i delelejlighed​

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. med øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension.

De øvrige studerende i lejlighederne vil være studerende på sprogskolen, så det giver en rigtig god chance for at møde studerende fra hele verden.​​

Indlogering i studiolejlighed​

Den sidste mulighed er at blive indlogeret i en af sprogskolens studioelejligheder. Få egen etværelses studiolejlighed med eget bad, toilet og køkken. Denne løsning omfatter ikke pension.


Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Firenze arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer eller forbedrer dit italienske sprog.


Transfer-service

Ved ankomst til Firenze Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Denne service skal bookes ved tilmelding.​​

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Italien på de italienske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt