Programoverblik

16+​

Buenos Aires, Argentina

Flere kursusmuligheder - se oversigt herunder

Kollegium, studiolejlighed eller værtsfamilie

Ingen forplejning, morgenmad eller halvpension

Kursusstart: hver mandag Varighed: min. to uger

Ankomst på søndage /afrejse på lørdage

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Buenos Aires, Argentina

Sprogskolen i Buenos AIres er lidt over 10 år gammel, så på unik vis formår den at kombinere erfaring med yderst flotte faciliteter. Folkene bag sprogskolen har med succes drevet spansk sprogskoler i flere lande i mange år inden denne lokation åbnede, så du er i trygge og kyndige hænder. Det helt specielle og unikke ved netop denne sprogrejse er først og fremmest den høje undervisnings-standard, og de fantatiske faciliteter midt i millionbyen, Argentinas hovedstad, Buenos Aires.

Undervisningen

Sprogkurserne på sprogskolen i Buenos Aires er som på alle vores andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Inden afrejse vil du tage en en spansktest, der skal vurdere dit nuværende niveau, og herefter vil du blive placeret i den klasse, hvor undervisningen er tilpasset dit niveau.

​Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Buenos Aires: ​​

  • Standard spanskkursus med 20 spansklektioner pr. uge
  • Super intensivt kursus med 30 spansklektioner pr. uge
  • Enetimer - vælg mellem 5, 10, eller 15 lektioner pr. uge
  • Spansk kombinationskursus med 20 gruppelektioner + 5 eller 10 enetimer pr. uge​ (emnet for enetimerne kan fx være forretning, kunst & kultur, eksamensforberedelse, medicin, jura eller andet)

OBS: 1 lektion i Buenos Aires har en varighed af 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​​På sprogrejsen til Buenos Aires har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

Værtsfamilie

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse eller dobbeltværelse (hvis I er to der rejser sammen) med halvpension eller helpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​ Værtsfamilierne bor maks. 40 min. med offentlig transport, der fungerer godt i Buenos Aires, fra sprogskolen. 

Delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed og dele køkken, bad og stue med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I have mulighed for at booke et dobbeltværelse.​

Privatlejlighed
​Den sidste mulighed er at bo i din egen private lejlighed, som er fuldt møbleret, har fuldt køkken og bliver rengjort en gang om ugen. Lejligheden vil være placeret i et af de bedste kvarterer i Buenos Aires: Recoleta, tre gader væk fra Santa Fe Avenue, hvor du kan finde et stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Den omtrentlige rejsetid til sprogskolen er blot 15 minutter. Du er velkommen til at dele denne lejlighed med en medrejsende, uanset om denne også skal gå på sprogskolen. 

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen arrangerer hver uge en masse sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner, som du vil kunne tilmelde dig og betale for, når først du er ankommet. Nogle er gratis, andre kræver merbetaling. Programmet for ugen hænger ofte ved skolens reception eller du kan spørge skolens personale efter dette.

​Transfer-service

​Ved ankomst til Buenos Aires Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Indrejse og regler
​Danske statsborgere kan indrejse til Argentina visumfrit i 90 dage, så hvis dit ophold ikke overstiger denne længde, har du ikke behov for at søge visum. 

Du kan læse meget mere om indrejse og gælende regler til Argentina på Udenrigsministerites hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt