SPROGREJSE USA

New York

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 8,4 millioner indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: New York City har flere mennesker end 39 af de 50 stater i USA
  • Eurostudy anbefaler: Seværdigheder ligger på en lang linje på Manhattan, men et besøg til Brooklyn Bridge er også en flot oplevelse. Udnyt turen, og tag til Brooklyn, hvor du støder på gademusikanter og et spændende miljø.
  • Det skal du spise i New York: Tag til Harlem, og find en ægte amerikansk diner. Her er en burgeren og milkshaken i top.

Hvilke programtyper tilbyder vi i New York

New York - den ultimative storbyoplevelse blandt sprogrejser til USA

​New York er et af de mest spændende, fascinerende og dynamiske steder på jorden, og derfor den perfekt ramme for en sprogrejse. 

Kært barn har mange navne – og i dette tilfælde gælder, at New York er kendt under mange navne, blandt andet ”the Big Apple og ”byen, som aldrig sover”. Byen er den mest folkerige i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end ét århundrede har den forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, mode og kunst bidrager til dens status som én af verdens mest betydningsfulde byer.

New York er bestående af fem bydele, der hver især udgør et ”amt”: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner indbyggere på 830 km2 har New York den næststørste befolkningstæthed i Nordamerika.

New York er det perfekte sted for et sprogkursus, hvis du ønsker den ultimative storbyoplevelse med alt, hvad den indeholder.

Bronxville

Bronxville er placeret cirka 24 km nord for New York, og er en sikker og mindre forstad til New York, samt den dyreste forstad at bo i. Bronxville er et grønt område med flere lækre parker, en flod og skov tæt på. Der er også flere gode restauranter, cafer og barer i Bronxville. 

Programinfo og tilmelding til sprogrejser til USA

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.