England

Cambridge
​OBS. Pga. indrejserestriktionerne til UK pga. Corona åbner skolen i Cambridge først 25. juli 2021

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 124.000 indbyggere (2011)
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Cambridge ligger kun 100 km fra London, og er mest kendt for sin lange historie som uddannelsesinstitution.
  • Eurostudy anbefaler: Fornem historiens vingesus, og gå på opdagelse imellem de gamle universitetsbygninger. Du finder næsten ikke noget smukkere i byen!
  • Det skal du spise i Cambridge: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. Prøv med scones og flødeskum.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Cambridge

Cambridge - Byen med 24,488 studerende!

​Vil du på sprogrejse til England er Cambridge absolut værd at overveje. Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdensscenen, når man taler om uddannelse. Denne destination skaber de perfekte rammer for en fantastisk sprogrejse.


Cambridge har et socialt og kulturelt liv specielt velegnet for studerende. Med et indbyggertal på 100.000 er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til at man aldrig vil kede sig. I Cambridge er der rigtig mange shoppingmuligheder, masser af biografer, caféer, teatre, gallerier, museer - alt hvad du har brug for til dit livs sprogrejse. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.


Sprogskolen i Cambridge

Sprogskolen i Cambridge har en central beliggenhed med let adgang til offentlig transport og det hyggelige bycentrum. Der er ca. 10 minutters gang til de verdenskendte universitetsbygninger og den smukke flod Cam, der løber gennem Cambridge. Denne sprogskole har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser.

Selve sprogskolen i Cambridge har til huse i 2 smukke victorianske bygninger, der ligger side om side med vedbend-beklædte mure og dejlige haver. Sprogskolen har på 22 indbydende lyse klasselokaler, learning centre, gratis WiFi, computerrum, café, student servicekontor og meget mere. På sprogskolen i Cambridge er der plads til 300 internationale studerende.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.