LÆR ENGELSK I BRIGHTON, ENGLAND

Voksen - sprogrejse (16+)

​Brighton er én af Englands største kystbyer med 250.000 indbyggere. Det er en "ung" kosmopolitisk by med 2 universiteter, et skønt natteliv og mange kulturelle aktiviteter og de helt perfekte rammer for en spændende sprogrejse til England.​

Brighton er kun 50 minutter med tog fra London men samtidig er den tæt på det smukke omkringliggende landskab, og den kan sagtens konkurrere med hovedstaden hvad angår udsøgte restauranter, fashionable pubber, barer, succesfulde teatre og enestående kunsttilbud. Det er en ideel destination at studere i grundet det livlige sociale liv og enorme udvalg af underholdning. Der er altid noget at opleve og tage sig til i Brighton.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Sprogskolen i Brighton blev grundlagt i 1962. Den har et stærkt fokus på det at tilbyde studerende undervisning af høj kvalitet, og skolens personale gør dagligt deres yderste for at tilfredsstille den enkeltes ønsker og behov. Skolen har de mest udsøgte anerkendelser, som der findes på markedet, og undervisningen finder sted i en varm atmosfære i de 30 veludstyrede klasselokaler. Der tilbydes en bred vifte af sprogkurser, varetaget af erfarne og veluddannede undervisere. Der tilbydes desuden et righoldigt eftermiddags- og aftenprogram med diverse sociale aktiviteter, samt ekskursioner i weekenden. Sprogskolen er en af de mest anerkendte og seriøse i England, og den har en lang række af anerkendelser bag sig.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Brighton er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. I Brighton vil der være maks. 12 studerende pr. klasse.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser i Brighton:​

  • Generelt Engelskkursus med 25 lektioner pr. uge​
  • Generelt Engelskkursus med 20 gruppelektioner + 5 privatlektioner pr. uge​
  • ​Cambridge eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge​
  • ​IELTS eksamenskursus med 25 lektioner pr. uge​
  • ​Sprogkursus for engelskundervisere​ (der findes en række forskellige kurser, bl.a. med fokus på metode, teknologi, eller kultur - kontakt os for mere info)
  • ​Engelsk for erhvervslivet​

​OBS: Hver lektion på sprogskolen i Brighton har en varighed á 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejserne til Brighton har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

Værtsfamilie

Du bliver indlogeret i et enkeltværelse hos en lokal værtsfamilie, hvor du vil få serveret morgenmad. Halvpension (morgenmad og aftensmad) kan tilkøbes.

Kollegium

​Du har mulighed for at blive indlogeret på sprogskolens lækre og hyggelige kollegium, der er beliggende ca. 20 minutter fra sprogskolen, og tæt på centrum samt mange restauranter og cafeer. På kollegiet vil der være fællesfaciliteter i form af køkken, opholdsrum, mm. Du vil blive indlogeret på et enkeltværelse og dele badeværelse samt køkken med andre indlogerede.​ Du skal selv have håndklæder med, men ikke sengetøj. Der findes ligeledes en møntvaskemaskine på stedet. Ensuite er også en mulighed, dog til en højere pris.

Indlogering på hotel

​Du har også mulighed for at blive indlogeret på sprogskolens study-hotel centralt beliggende i Brighton, i et enkeltværelse, uden forplejning. 

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Brighton arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, besøg til turistattraktioner, udflugt til London og meget mere.​ 

Transfer-service

Ved ankomst til London Gatwick Airport (LGW) har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til dit logi og retur til lufthavne igen ved afrejse. 

Denne service skal tilkøbes ved tilmeldingen til sprogskolen. 

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.