Har I brug for hjælp med at arrangere jeres studietur?​

Eurostudy International hjælper gerne med at sende grupper af elever fra sprogfag til udlandet for at få suppleret sprogundervisningen derhjemme med undervisning af indfødte lærere og i de omgivelser, hvor sproget tales. Grupperejser er både relevante for folkeskole-, gymnasie-, aftenskole- og universitetsstuderende. De indfødte lærere på en sprogskole i udlandet kan give et indspark især i forhold til udtale, intonation, accent og mere flydende kommunikation, som det kan være svært at opnå i samme grad i sprogundervisningen derhjemme. Desuden bidrager en rejse til et land, hvor sproget tales, i høj grad til motivationen for fortsat at lære sproget.

På en gruppesprogrejse får både lærere og elever noget med hjem. Lærerne kan undervises sammen med eleverne eller for sig – og sammen kan elever og lærere få en masse kulturelle oplevelser, som arrangeres af lokalt kendte.

Vores erfaring med gruppesprogrejser

Eurostudy International har arrangeret gruppesprogrejser med seriøst fokus siden 1982 og har gennem årene haft grupper fra både gymnasier, handelsskoler, folkeskoler og aftenskoler afsted. Vi har blandt andet arrangeret rejser til Berlin, Brighton, Cambridge, Málaga og London.

Vi kan skræddersy jeres sprogrejse til stort set hele verden og præcis, på det tidspunkt, hvor I ønsker at rejsen skal finde sted. Vi samarbejder udelukkende med seriøse og anerkendte sprogskoler, hvor underviserne er højt kvalificerede og veluddannede. Disse gruppesprogrejser er specielt arrangeret til den skoleprofil, der ønsker en studierejse med et seriøst og fagligt indhold kombineret med spændende fritidsaktiviteter.​ Hvis I kun har nogle få dage eller en uge at rejse i, så hjælper vi og de lokalt kendte med at lave en plan for studierejsen, så I får oplevet så meget som muligt på den tid, I har til rådighed.​​ 

Hvad er inkluderet?

Vi kan arrangere alt fra kursus til aktivitetsprogram, ekskursioner, indlogering, transfer-service og booking af fly – at sammen tilpasset efter jeres ønsker og behov, og de datoer I har mulighed for at rejse.​​

Planlægning

For at kunne gå videre med planlægning og booking af rejsen, vil I skulle afgøre eller tage stilling til følgende:

  • Hvor mange elever og lærere skal med (cirka)?
  • Hvor vil I gerne hen?
  • Hvilken type indlogering ønsker I (kollegie, værtsfamilier, hotel)?
  • Hvilke typer aktiviteter og ekskursioner ønsker I på programmet?
  • Hvilken type sprogkursus ønsker I (fx. 20 lektioner/uge)?
  • Hvor længe vil I gerne afsted og cirka hvornår?
  • Ønsker I transfer-service fra/til lufthavnen ved ankomst/afrejse?
  • Ønsker I flytilbud gennem os?
  • Har I et maksimalt budget og hvor går grænsen cirka?

Vi anbefaler at rette henvendelse til os med jeres ønsker i god tid og gerne mindst 3-4 måneder før de ønskede rejsedatoer. I er velkomne til at ringe ind (56 71 65 66), sende en mail til eurostudy@eurostudy.dk eller kigge forbi vores kontor til en uforpligtende samtale om jeres muligheder. Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe med at arrangere jeres gruppesprogrejse!

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt