Sprogskole i Paris​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Med forstæderne har Paris 11 millioner indbyggere
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: Der er 6.100 gader i Paris
  • Eurostudy anbefaler: Med seværdigheder som Champs Elysees, Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame, Sacre Coeur, Triumfbuen, og Versailles er der rigeligt at se og opleve i den franske hovedstad. Husk at holde et stop på en lille fortovsrestaurant, og få en kaffe, og fornem byens puls.
  • Hvad skal man spise i Paris?: Paris er kendt for sin gastronomi, og byen er derfor rig på muligheder. Hvis du er modig, kan du prøve den ikoniske franske ret, fritterede frølår.

Hvilke programtyper tilbyder vi i på vores sprogskole i Paris

Paris - Kærlighedens by!

​Hvad end du er ung eller voksen kan du med EuroStudy rejse til Frankrigs imponerende og elegante hovedstad, Paris. Paris er en storby, der oser af storbyliv, mode, kultur, kunst, romantik, gastronmi og meget mere. Byen har en befolkning på over 2 millioner, og mere end 30 millioner turister besøger den imponerende hovedstad hvert år. Som en vigtig by gennem mere end to årtusinder er Paris i dag ét af verdens førende forretnings- og kulturcentre, og byens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, massemedier, mode, videnskab og kunst bidrager til dens status som en af verdens større globale byer. 

Lidt info om vores sprogskole i Paris

​Sprogskolen i Paris er beliggende i det centrale Paris, tæt på flere verdenskendte monumenter og seværdigheder som Champs-Elysées, Triumfbuen og ikke mindst byens ikon - Eiffeltårnet. Sprogskolen og deres fransk sprogkurser er blandt de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, og den er kendt for sine høje undervisningsstandard. Denne sprogskole har mere end 30 års erfaring i undervisning af udlændige i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden. Der er derfor lagt op til at lære fransk i internationalt miljø.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt