Brighton​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 256.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Pink Floyd debuterede Dark Side Of The Moon på Brighton Dome, 1972.
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg til Brighton Pier (tidligere kendt som Palace Pier) hvor der er fyldt med forlystelser, spillehaller og restauranter.
  • Det skal du spise i Brighton: Brighton er kendt for sin havnepromenade, og her må og skal fish´n chips prøves.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Brighton

Brighton - Englands bedst kendte badeby!

​Overvejer du at at tage på sprogskole i England, så bør du også overveje Brighton. Brighton er en af England's største kystbyer med 250.000 indbyggere. Det er en "ung" kosmopolitisk by med 2 universiteter, et skønt natteliv og mange kulturelle aktiviteter - altså de helt perfekte rammer for en spændende sprogrejse til England.

Brighton er kun 50 minutter med tog fra London samtidig med, at den er tæt på det smukke omkringliggende landskab, og den kan sagtens konkurrere med hovedstaden hvad angår udsøgte restauranter, fashionable pubber og barer, succesfulde teatre og enestående kunsttilbud. Det er en ideel destination at studere i grundet det livlige sociale liv og enorme udvalg af underholdning . Der er altid noget at opleve og tage sig til i Brighton!


Sprogskolerne i Brighton

Skolen i Brighton, Hove (den vestlige del af Brighton) blev grundlagt i 1962. Den har et stærkt fokus på det at tilbyde studerende undervisning af høj kvalitet, og skolens personale gør dagligt deres yderste for at tilfredsstille den enkeltes ønsker og behov. Skolen har de mest udsøgte anerkendelser, der findes på markedet, og undervisningen finder sted i en varm atmosfære i de 30 veludstyrede klasselokaler. Der tilbydes en bred vifte af sprogkurser, varetaget af erfarne og veluddannede undervisere. Der tilbydes desuden et righoldigt eftermiddags- og aftenprogram med diverse sociale aktiviteter, samt ekskursioner i weekenden. Sprogskolen er én af de mest anerkendte og seriøse i England, og den har en lang række anerkendelser bag sig.​ Denne skole tilbyder især også virkelig gode kurser for undervisere samt kurser med business-fokus.

Den anden sprogskole i Brighton er placeret ved den populære park The Level i det østlige Brighton. Denne skole er kendt for deres unge og innovative personale, yderst moderne faciliteter, og vi anbefaler især denne skole til de "yngre voksne". Skolens hippe beliggenhed er et kæmpe plus, i gåafstand fra masser af caféer, restauranter, butikker, stranden, samt kun 10 min. fra togstationen med toge til bl.a. London samt andre kystbyer.

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt