Berlin

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 3,5 millioner indbyggere
  • Sprog: Tysk
  • Fun fact: Berlin har 175 museer, og der siges at byen har flere museer end regnvejrsdage.
  • Eurostudy anbefaler: Det er svært at vælge en ting man MÅ se i Berlin, da byen bugner med oplevelser og seværdigheder. Men et besøg til resterne af Berlinmuren giver et historisk vingesus.
  • Det skal du spise i Berlin: Prøv de små saltede kringler, pretzels, som du kan få varme og hjemmelavede ved enhver bager.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Berlin​

Berlin - trendy, fascinerende og inspirerende.

​Tysklands pulserende hovedstad. Gamle Berlin-rejsende vil næppe genkende byen - nye bygninger i glas og stål er skudt op overalt, og der bygges stadig. Dog kan man endnu finde den specielle Berlin-atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauer Berg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes på stamværtshuset til en kop kaffe.


Et Berlin-besøg burde være et "must" for enhver studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted. Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30-års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pusten fra selv den mest hærdede storbyrejsende. Berlin er en spændende og oplagt destination for at tage på sprogrejse.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt