Sprogskole - Barcelona, Spanien

K​ort og godt om Barcelona

  • Indbyggertal: 1,6 millioner indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Gaudí var ikke den oprindelige arkitekt Sagrada Familia
  • Eurostudy anbefaler: Besøg Park Güell, og dyk ned i kunstnerens Gaudis univers. Inde i parken findes også byens bedste udsigtspunkt.
  • Det skal du spise i Barcelona: Find en af restauranterne ved havnen, og nyd godt af de utallige lækre fiskeretter Barcelona kan byde på.

Hvilke programtyper tilbyder vi på vores sprogskole i Barcelona

Barcelona - Europas største metropol på Middelhavskysten!

​Barcelona er et sikkert valg når det kommer til en sprogskole i Spanien. Barcelona er en af de smukkeste og mest spændende byer i verden. Den har et enormt antal attraktioner, hvor ikke mindst det smukke bycentrum står i spidsen for disse. Ramblaen er verdenskendt og imponerende arkitekoniske perler, hvor særligt Gaudí har sat sit præger bybilledet. Barcelona rummer desuden et stort Picasso museum og ikke mindst et af Spaniens største stadioner, som er hjemsted for FC Barcelona.

En interessant ting ved Barcelona er, at den næsten er lige så livlig om natten, som den er om dagen, og denne kontrast til den danske livsstil skaber det perfekte grundlag for en spændende indsigt i en helt anden måde at leve på.

Der er to store festivaler i løbet af året, en om sommeren og en om efteråret, men der er naturligvis massevis af koncerter, shows, teateroplevelser hele året rundt. Barcelona sover aldrig! Byens klima er helt perfekt og vil altid være langt varmere, end hvad vi kender fra Danmark. Byen har mere end 4 km sandstrand, som er beliggende kun 15 minutters gang fra vores sprogskole i Barcelona


Lidt omkring vores sprogskole i Barcelona

Vores sprogskole i Barcelona er beliggende i det hyggelige centrum, tæt ved Plaza Molina og Plaza Lesseps. Der er nem adgang til byens store metro- og busnet. Sprogskolen har til huse i en 6 etagers moderne bygning, der er specielt designet for, at de studerende skal have det bedst mulige undervisningsmiljø. Denne sprogskole er en af de mest seriøse og anerkendte i Barcelona, og den er naturligvis godkendt af Instituto Cervantes, som er den officielle organisation, der sikrer høj undervisningskvalitetet på spanske sprogskoler.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt