Augsburg

K​ort og godt

  • Indbyggertal i Augsburg: 275.000 indbyggere
  • Sprog i Augsburg: Tysk
  • Fun fact om Augsburg: Augsburg ligger på den sydtyske turistvej Romantische Straße.
  • EuroStudy anbefaler: Domkirken i Augsburg er helt klart et besøg værd
  • Det skal du spise i Augsburg: Når man er i Tyskland må man prøve sauerkraut som er landets nationalret.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Augsburg

  • Young (se programinfo her)

Augsburg - Sydtysk charme i de smukkeste rammer

​Augsburg er beliggende i det sydlige Tyskland, men kun ca. 30 minutters transport til München. Byen har et indbyggertal på intet mindre end 250.000 personer. Augsburg er den tredjestørste by i Bayern, og den har en charme, der ikke kan sammenlignes med noget andet sted i Tyskland.


Livet i Augsburg er meget afstressende og på ingen måde hektisk, som man tit kan opleve det i større byer. Overalt i Augsburg finder du hyggelige springvand, mennesker der sidder og hyggesnakker på cafeer, eller studerende der afholder en lille fodboldkamp i én af byens mange smukke parker. I renæssancetiden var Augsburg centrum for arkitektur, musik og kunst. Den berømte maler Holbein, og ikke mindst komponisten Mozart, boede i byen i perioder af deres liv.

Augsburg er simpelthen den perfekte destination for en sprogrejse til Tyskland, hvis du gerne vil opleve sydtysk charme, kultur og gæstfrihed.


Sprogskolen i Augsburg

​Sprogskolen i Augsburg er beliggende i det smukke bycentrum, som giver en central placering for alle studerende. Sprogskolen er blandt de mest anerkendte og seriøse på det tyske marked, og de sætter en stor ære i at levere den bedste undervisning sammen med gode faciliteter for de studerende.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt