Sprogrejse til London​, England

K​ort og godt om London

  • Indbyggertal: : 8,7 mio. indbyggere i hovedstadsområdet
  • Sprog: Engelsk
  • EuroStudy anbefaler: Tag en tur i pariserhjulet London Eye, som giver dig et fantastisk udsyn over floden Thames.
  • Det skal du spise i London: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. Prøv en scone med clotted cream og syltetøj.

Hvilke sprgrejser, vi tilbyder vi i London, England


London - byen man aldrig bliver træt af!

​Ingen har nogensinde beskrevet London så kort og præcist som Samuel Johnson: When a man is tired of London - he is tired of life.

London er en by, der indeholder langt mere end man kan forvente af en storby. Så er du til shopping, kultur, kunst, markeder, mode, caféliv, gastronomi, eller noget helt andet, vil du med meget stor sandsynlighed kunne finde det her! London har en officiel befolkning på ca. 7.560.000 inden for grænserne af Greater London, og den er en af de største byer i EU målt på befolkningstal. London er en ægte storby idet at byen er sammensat af en blandet befolkning målt på både folkeslag, kulturer, religioner. Over 300 forskellige sprog tales på gaderne i London. 

London er et mekka for turister, der hele året strømmer til denne spændende storby fra hele verden. Tower of London, Buckingham Palace, Parlamentet med Big Ben, Madame Tussauds, Trafalgar Square, Piccadilly Circus og Oxford Street er alle steder, der er kendt af de fleste, og som skaber de mest fantastiske rammer for en uforglemmelig engelsk sprogrejse.

Vi arbejder med flere forskellige sprogskoler i London, afhængigt af hvilken type program eller kursus du gerne vil på. Alle skoler er anerkendte og har mange års erfaring i at undervise i engelsk

GO (ca. 15-17 år)

​South Bank er Londons kulturelle distrikt med masser af muligheder for at udforske Londons kunst, film og performance scene, og så finder man selvfølgelig også The London Eye i dette område. Turistattraktionerne som Big Ben, Covent Garden og Trafalgar Square er alle blot 10 minutter i gåafstand fra South Bank. Der sker ALTID noget i South Banks og vi kan garantere at du ikke vil have tid til at kede dig på din engelske sprogrejse.

London Voksen (over 16 eller 18)

Voksen

​​London Beckenham er et forstadsområde i det nordlige London, kun ca. 20 minutters fra det centrale London, så man kan med lethed komme til Londons mange turistattraktioner, teatre osv. Området er kendt for sin høje velstand, smukke gader og trygge omgivelser.


Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.​​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt